5 x fantastische Zwolse huizen die nu net te koop staan

Door Hilke Vos 11 augustus 2018

Mooie huizen in Zwolle? Echt wel, kijk maar eens wat voor leuks er te koop staat in de stad op dit moment. Pareltjes die wel heel snel verkocht zullen zijn, denken wij.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Elzenmos 124

Kun je zo in, deze riante tussenwoning in Stadshagen met vijf slaapkamers en tuin op het zuiden. Vooral heel fijn: de luxe badkamer en de gloednieuwe cv-installatie (2018).

Vestingstraat 12

Prachtig huis in de wijk Frankhuis waar je zo in kunt, inclusief zonnige diepe tuin en berging. Altijd fijn (vooral nu met dat mooie weer), de uitgebouwde eengezinswoning is voorzien van enkele zonnecollectoren. Handig!

Piet Heinstraat 13

Te cute dit! Karakteristieke en sfeervol afgewerkte jaren 20-hoekwoning in de Wipstrik, met uitzicht op de boomrijke straat. Vooral van de leuke zolder met vide en mooi aangelegde achtertuin (circa 5,5 x 13 meter) met veranda word je blij.

Pottenbakkerstraat 93

Gaaf dit stulpje in Stadshagen! Een ‘split level’ woonhuis met inpandige berging en een zonnig terras aan de voorzijde, waar je eigenlijk zo in kunt.

Hortensiastraat 46

Dit-wil-je-gewoon: een instapklare jaren 30-woning in de wijk Assendorp/Pierik die in 2012 nog volledig onder handen is genomen. Inclusief prachtige keuken, voor- en achtertuin én schuur met veranda.

Liever wat huren?

Kan ook:

katwolderplein

Deze (sociale) woningen in Zwolle gaan bijna in de verhuur

Benieuwd wat er met het Katwolderplein achter Pathé Zwolle gaat gebeuren? Nou, deltaWonen gaat daar ...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.