Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x de beste tips als je (voor het eerst) een keuken gaat kopen

Aangeboden door Satink Keukens 19 februari 2020

Je hebt je eerste huis gekocht en daar komt van alles bij kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het uitzoeken van een keuken? Hoe doe je dat eigenlijk, en waar moet je op letten? Ook als jij jouw keuken een make-over wilt geven is het prettig als er iemand met je meedenkt. Satink Keukens geeft advies en inspireert je met de mooiste woonideeën en stijlkeuzes. Filiaalmanager Dinand Plekkenpol vertelt waar je op moet letten als je jouw eerste keuken gaat kopen. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Doe inspiratie op

Als je bezig bent met een verbouwing weet je misschien al precies wat je wilt. Maar misschien is dit de eerste keer dat je nadenkt over hoe jij je keuken wilt inrichten. Dan heb je waarschijnlijk geen idee waar je moet beginnen. Een goede reden om de onlangs verbouwde showroom van Satink eens te bezoeken. Van eilandkeukens tot klassieke of juist trendy zwarte keukens, je vindt er keukens in allerlei soorten en maten. ”Wij geven elke klant een rondleiding door de showroom. Op die manier ontstaan er al snel ideeën!”, vertelt Dinand.

Wat voor apparatuur wil je bijvoorbeeld? Ook keukenbladen en kleurgebruik kun je bij Satink live bekijken. ”Alles is hier mogelijk, wij maken keukens op maat en volledig naar wens!”

Meet je keuken vast op

De voorbereiding is soms het halve werk! Voor de medewerkers van Satink Keukens is het handig als ze de exacte maten weten van jouw keuken. ”Met die maten kunnen we een 3D-presentatie maken voor de klant”, vertelt Dinand. Zo kunnen we live laten zien wat er mogelijk is en hoe de ontworpen keuken er in het echt uit gaat zien.” Meet jouw keuken alvorens een bezoekje aan de showroom dus van top tot teen op!

Zo’n 3D-ontwerp hebben ze bij Satink Keukens overigens zo gemaakt. ”De meeste klanten lopen binnen een paar uur de deur uit met een complete tekening en offerte!”

Denk na over je budget

Denk voordat je bij Satink langskomt ook vast na over jouw budget. Satink verkoopt 25 soorten keukens in verschillende prijsklassen. De prijzen variëren, en lopen van 5000 tot 20.000 euro. ”Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! We verkopen zowel keukens uit het topsegment als het middensegment.” De medewerkers van Satink Keukens kunnen je alles vertellen over de verschillende soorten merken en apparatuur. Je krijgt altijd een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Laat je ontzorgen

Heb jij jouw droomkeuken gevonden? Dan gaan de monteurs en ontwerpers voor je aan de slag. Alles wordt voor je geregeld: van ontwerp tot realisatie. Aan jou dus enkel de taak om goed na te denken over jouw wensen. Weet je het nog niet zeker en wil je toch nog een rondje door de showroom doen? Geen probleem! Dinand kijkt graag met je mee: ”We voorzien mensen al dertig jaar van keukens, ontzorgen is daarbij heel belangrijk. Een keuken koop je immers niet elke dag!”

Zwart is het nieuwe wit: 5 x populaire keukentrends

Heb je een nieuw huis gekocht of kan jouw keuken wel een make-over gebruiken? Misschien geven deze k...

Meer over Satink Keukens ontdekken?

Satink Keukens klusbedrijven

Gesloten09:30 - 17:30

Huub van Doornestraat 4, Zwolle

Bekijk meer:klusbedrijven
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.