Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwolse keukenwinkel breidt uit met megashowroom: ‘Het wordt de grootste van Europa’

Aangeboden door Satink Keukens 3 september 2020

Crisis of niet, bij Satink Keukens in Zwolle is het drukker dan ooit. De geplande uitbreiding komt wat dat betreft op het juiste moment. Eind dit jaar kun je er rondlopen in de grootste SieMatic keukenshowroom van Europa. ”Het is onze grootste investering ooit”, vertelt filiaalmanager Dinand Plekkenpol.

De benedenverdieping van Satink Keukens werd onlangs al verbouwd. Daar vind je de nieuwste keukens van onder andere Pronorm, Häcker en next125. In december komt daar op de bovenverdieping nog eens 1500 vierkante meter aan keukens bij.

Keukens testen

Met keukens in het middensegment en het topsegment bedient Satink de hele markt. ”In elke prijscategorie is er wel iets te vinden”, vertelt Dinand. ”En het voordeel is dat je vanalles in onze showroom kunt testen.”

Van ovens tot afzuigkappen en quookers, alles is te zien in de showroom van Satink Keukens. Een reden waarom de keukenzaak goed gevonden wordt in Zwolle. ”Het is de laatste tijd booming”, lacht Dinand. ”We hebben zelfs nieuwe medewerkers moeten aannemen.”

Tekst gaat verder onder de gallerij.

Daarnaast wordt alles voor je geregeld: van ontwerp tot realisatie. En met het 3D-ontwerp zie je hoe de ontworpen keuken er in jouw woning uit gaat zien. Tof!

Ontzorgen

De medewerkers van Satink Keukens zitten al jaren in het vak en kunnen je alles vertellen over de verschillende soorten merken en apparatuur. Je krijgt altijd een persoonlijk en vrijblijvend advies.”We voorzien mensen al dertig jaar van keukens, ontzorgen is daarbij heel belangrijk. Een keuken koop je immers niet elke dag!”

Vind jouw droomkeuken

Die droomkeuken heb je bij Satink waarschijnlijk in no-time gevonden. Wil je een kijkje nemen in de showroom? Maak dan een afspraak via deze link.

* Tijdens het showroombezoek en ook tijdens levering en montage van keukens houden de medewerkers van Satink zich aan de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt onder andere in dat ze geen handen schudden en gepaste afstand houden. Ben je verkouden, moet je hoesten of heb je koorts hoger dan 38 graden? Blijf dan thuis en verzet de afspraak. Hier lees je meer over de maatregelen die Satink treft. 

Lees ook:

Trend alert! Gezonder koken in deze ‘groene’ keukens

Duurzaamheid is helemaal hip in keukenland. Bij Satink Keukens weten ze er alles vanaf: van gerecycl...

4 x de beste tips als je (voor het eerst) een keuken gaat kopen

Je hebt je eerste huis gekocht en daar komt van alles bij kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ...

Zwart is het nieuwe wit: 5 x populaire keukentrends

Heb je een nieuw huis gekocht of kan jouw keuken wel een make-over gebruiken? Misschien geven deze k...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Satink Keukens. Meer over Satink Keukens ontdekken?

Satink Keukens

Gesloten09:30 - 17:30

Huub van Doornestraat 4, Zwolle

adv.