Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verborgen parel: in deze gekleurde ‘blokkendoos’ shop je veel voor weinig

Aangeboden door De Bouwhal 22 juli 2020

Als je de Marconistraat (Marslanden C) in rijdt, is de gekleurde ‘blokkendoos’ met de grote vier het eerste wat je ziet. De Bouwhal valt op, toch weten veel mensen niet van het bestaan van deze verborgen parel net buiten het centrum. Een bezoekje is zeker de moeite waard! Je vindt er namelijk goedkope klusmaterialen en een zolder vol hebbedingetjes. 

De Bouwhal is niet zomaar een bouwmarkt. ”We denken graag met onze klanten mee en proberen ze zowel kosten als werk te besparen,” vertelt Jacqueline. De Bouwhal is ontstaan uit haar vaders bouwbedrijf. ”Materialen die verkeerd besteld werden of waar iets mis mee was, bleven vaak liggen. Dat vond hij zonde, dus hij besloot ze te gaan verkopen.” Dit werd een gigantisch succes; de Bouwhal was geboren…

Veel voor weinig

Foto | indebuurt

Naast de persoonlijke service zijn de lage prijzen een voordeel van winkelen bij de Bouwhal.”We kunnen vaak veel hout voor weinig aanbieden, soms krijgen we bijvoorbeeld een partij hout die een beetje krom is, dan zagen we het kromme er af. Mooie meubelplaten waar net een hoekje af is kunnen onze leveranciers niet verkopen, maar wij wel”, legt Jacqueline uit.

Bij de Bouwhal betaal je dan ook niet voor volledige platen, maar per vierkante meter. Ideaal, zo betaal je nooit voor hout dat je eigenlijk niet nodig hebt. Daarnaast zagen de medewerkers jouw planken ook nog eens gratis op maat. Wat wil je nog meer!

De zolder van Malle Pietje

Foto | indebuurt

Elke klant krijgt snelle service en persoonlijke aandacht. Is het druk en moet je even wachten? Geniet van een gratis kopje koffie en snuffel gelijk even rond op de zolder van Malle Pietje. ”Sommige klanten kunnen er uren rondneuzen”, lacht Jacqueline. Begrijpelijk, de zolder is een soort kringloop bomvol verborgen schatten: van boeken en platen tot deuren, meubels en klokken. Kijk maar eens rond, je vindt er van alles, voor een klein prijsje!

Outlet

Foto | indebuurt

Als je bij de Bouwhal shopt weet je zeker dat je zo voordelig mogelijk uit bent. Daarnaast bieden ze vaak producten aan uit de outlet van andere winkeliers, zoals handgemaakte tassen van Sillies leer en verzorgingsproducten van Voordeeldrogisterij.nl, en verschillende nieuwe producten voor bodemprijzen. Zoals de matte krijtverf van Maison Mansion, perfect om je meubels mee op te knappen!

Dus ben je aan het klussen en heb je hout, verf of gereedschap nodig? Rijd dan eerst even langs de Bouwhal voordat je naar één van de andere grote bouwmarkten in Zwolle gaat.

Disclaimer: houd je aan de richtlijnen van het RIVM.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Bouwhal. Meer over De Bouwhal ontdekken?

De Bouwhal klusbedrijven

Vandaag gesloten

Marconistraat 4, Zwolle

Bekijk meer:klusbedrijven

adv.