Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van dit originele cadeau krijgt elke man een blije bakkes

Aangeboden door BAKKES herenkappers – baardkwekers 29 november 2019

Makkelijk om te geven, super tof om te krijgen. Met de cadeaubon van BAKKES Herenkappers | Baardkwekers verras je iedere Zwolse man. Het perfecte geschenk voor de feestdagen!

Cadeaubonnen geef je makkelijk weg, maar zijn vaak weinig specifiek. Heel handig hoor, zo’n VVV-bon. Maar in realiteit weet je vaak niet wat je er mee moet en ligt zo’n bon vaak lange tijd in de kast.

Origineel cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau waar jouw vent echt wat aan heeft? Een Bakkes-cadeaubon komt altijd van pas! Met de bon kan jouw partner, vriend, vader of broer in de barbershop terecht voor een cool kapsel, een strakke baard of een super relaxte wellness-scheerbeurt. Van een classic shave of Italian shave tot een wellness-gezichtsbehandeling of hot-oil baardbehandeling; bij deze Zwolse herenkapper loopt elke man met een blije bakkes de winkel uit

Cadeaubon kopen

Naast een scheer- of knipbeurt kun je met de cadeaubon ook in de winkel of webshop terecht voor haarstylingproducten, baardproducten of accessoires. Je koopt de bon van BAKKES in de winkel aan de Sassenstraat of via de website. Kies het bedrag dat je wilt besteden en voeg een persoonlijke tekst toe. Handig: als je de bon online koopt, wordt het cadeau via e-mail naar de ontvanger gestuurd.

Leg je vent in de watten of gun je beste vriend een goede scheerbeurt met de cadeaubon van BAKKES Herenkappers | Baardkwekers. Fijne feestdagen!


Meer over BAKKES herenkappers – baardkwekers ontdekken?

BAKKES herenkappers – baardkwekers kappers

Gesloten10:00 - 17:00

Sassenstraat 50, Zwolle

Bekijk meer:kappers

adv.