Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Trend! Geef je huis een make-over met deze unieke verf

Aangeboden door De Oude Bank 7 februari 2020

Wil jij graag de uitstraling van echt beton in jouw huis? Bij De Oude Bank in Zwolle-Zuid keken wij onze ogen uit: overal in de winkel zie je de ‘betonlookverf’. Op de muren, tafels, vazen en zelfs op de vloer. Deze unieke verf kan toegepast worden op hout, stucwerk, mdf, vinyl en ook glas of keramiek (dus ook op plavuizen).

De betonlook

”Dat dit product zo’n succes zou worden hadden wij nooit gedacht”, vertelt Jaap Winkeler van De Oude Bank (te vinden in de voormalige Rabobank). ”We zijn vijf jaar geleden begonnen met de verkoop van het product en waren gelijk gefascineerd door deze verf.” De betonlookverf ziet eruit als kikkerdril. Door de verf met een blokkwast goed uit te smeren, krijgt de muur een échte betonlook.

Onverwacht succes

”Volgens onze leverancier was het geschikt voor muren, maar deze betonlookverf bleek onverwacht nog veel meer mogelijkheden te hebben.” Zo wilde de Zwolse Astrid haar tegelvloer in de keuken de uitstraling geven van echt beton. Al brainstormend over de aanpak, werd ze steeds enthousiaster. ”Op een gegeven moment dacht ik: ik ga het gewoon doen! Het werd een groot succes, het eindresultaat bleek na afwerking met Topcoat oersterk en heel goed schoon te houden. Astrid deelde haar ervaringen op Instagram en zo durfden steeds meer mensen hun plavuizen te verven.

Het resultaat – Foto | De Oude Bank

Doe-het-zelf

”We nemen steeds uitvoerig de tijd om alle stappen door te nemen”, vertelt Jaap. ”Dit is echt een doe-het-zelfproduct. Bijna al onze klanten doen het zelf. Iedereen die komt kijken nemen wij ook mee naar ons atelier waar ik op grote platen laat zien hoe de verf werkt. We verkopen de verf inmiddels voor woonkamers, badkamers, keukens. De mogelijkheden zijn echt eindeloos!”

Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten over deze verf, ga dan eens kijken bij De Oude Bank. Er zijn veel meer mogelijkheden dan je zou denken!

 


Meer over De Oude Bank ontdekken?

De Oude Bank speciaalzaken

Gesloten10:00 - 16:00

Nieuwe Deventerweg 73, Zwolle

Bekijk meer:speciaalzaken
de-oude-bank-zwolle

Binnenkijken bij Geja en Jaap van De Oude Bank

Even gluren bij de buren. Er is niks fijner dan dat en stiekem doen we het allemaal. Deze week kijke...

adv.