Slaap je slecht? Ontdek deze verborgen droomwereld in Zwolle

Aangeboden door Matrasconcurrent Zwolle 23 december 2018

Gelijk als een blok in slaap vallen en dan ­lekker door­pitten tot de volgende ochtend. Dat willen we allemaal wel. Maar hoe? Nou daar weten ze bij Matrasconcurrent (achter de woonboulevard) alles van, want zij zijn al 35 jaar lang héél goed in mensen lekker laten slapen én dat ook nog eens voor hele fijne prijsjes. 

Of je nu op zoek bent naar goedkope matrassen, boxsprings, nachtlampjes, matrastoppers, dekbedden of nachtkastjes, bij Matrasconcurrent kun je altijd terecht voor een goede nachtrust. En van de prijzen hoef je niet wakker te liggen. Fijn!

matrasconcurrent
Bij Matrasconcurrent lig je niet wakker van de prijzen | Foto: Matrasconcurrent

Echt alles voor je slaapkamer

Bij Matrasconcurrent hebben ze écht alles om jouw slaapkamer om te toveren tot een waar slaapparadijs voor hele scherpe prijzen. Nu denk je vast: ‘hoe kunnen ze zulke lage prijzen hebben?’ Door de grote inkoop kan matrasconcurrent jou de beste kwaliteit garanderen voor de laagste prijs van Nederland. Kijk dat is nog eens slim, én fijn voor ons!

Daarnaast is Matrasconcurrent een van de weinige bed-verkoper die zijn matrassen in Nederland laat maken. Dit maakt Matrasconcurrent dan ook erg uniek. Doordat ze het volledige assortiment matrassen laten maken in Nederland kunnen ze je verzekeren dat de matrassen van de beste kwaliteit zijn, maar ook dat ze snel geleverd worden.

matrasconcurrent
Dit knappe nachtkastje van Matrasconcurrent past ook super mooi op andere plekken in je huis | Foto: Matrasconcurrent

Alles mogelijk

En naast scherpe prijzen en goede kwaliteit, zorgen ze ook voor maatwerk. Heb je bijvoorbeeld speciale behoeftes zoals een een extra lang matras, hoeken eruit of andere wensen? Dan regelen ze dit voor je.

En hoe leuk: naast Matrasconcurrent vind je in het pand nog twee andere shops, namelijk Xooon (designmeubelen voor een scherpe prijs) en Jeha dé Meubelconcurrent (de laatste woontrends en merken voor betaalbare prijzen). Zo kun je er gelijk een lekker woondagje van maken.

jeha
Bij Matrasconcurrent vind je drie winkels in één en kun je er gelijk een heerlijk woondagje van maken | Foto: Jeha dé Meubelconcurrent

Ruim 35 jaar een begrip

“De drie woonwinkels hebben alle drie hun sporen verdiend in de Overijsselse regio met vestigingen in Slagharen, Kampen en Rogat én is dan ook al een begrip sinds 1989”, vertellen ze ons van Matrasconcurrent. Dus, laat je lekker inspireren met een hapje en een drankje of een kopje koffie of thee met wat lekkers in dit megapand van 4.000 vierkante meter aan de Grote Voort 7 (vierhonderd meter achter Woonboulevard Zwolle). Kun je er gelijk en woondagje van maken.

Goed om te weten: je hoeft niet bang te zijn dat je een heerlijk bed hebt gevonden, maar dat je hem niet kunt vervoeren. Je kunt gratis gebruik maken van de leenbus. Handig!

Meubelconcurrent heeft de heerlijkste en mooiste bedden voor een leuk prijsje | Foto: Matrasconcurrent

Hoewatwaar

Tot 31 december hebben ze mega veel voordeel tijdens de kerstopruiming bij de Meubelconcurrent aan de Grote Voort 7 (achter de Woonboulevard). Zo krijg je bij boxsprings van € 750,- tot € 1499,- een gratis pextielpakket ter waarde van € 114,95. En hebben ze 50% korting op alle kussen. Shoppen maar én slaap lekker tijdens de wintermaanden.

Matrasconcurrent Zwolle woonwinkels

Vandaag gesloten

Grote Voort 7, Zwolle

Bekijk meer:woonwinkels
boxspring matrasconcurrent
Topper

Boxspring limited editie van 1198,- naar 599,-

Matrasconcurrent Zwolle
- Geldig t/m 31 dec 2018
matrasconcurrent kussens
Topper

Alle kussens 50% korting

Matrasconcurrent Zwolle
- Geldig t/m 31 dec 2018

adv.