Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shoppen met korting! De opheffingsuitverkoop van Hudson’s Bay is begonnen

Door Hilke Vos 7 oktober 2019

Nog een nieuwe trui nodig met dit koude weer? Of kun je wel een paar nieuwe laarsjes gebruiken? Bij Hudson’s Bay Zwolle is de opheffingsuitverkoop afgelopen weekend begonnen. 

De opheffingsuitverkoop duurt tot en met 31 december, want dan zegt Hudson’s Bay echt gedag tegen Zwolle en de rest van Nederland. Bijna alles is afgeprijsd, behalve de ‘geselecteerde merken’, meldt de keten op de website. Naar eigen zeggen wordt het een spetterende uitverkoop.

Klantbestellingen

Zie je een ge-wèl-dige jas, maar is die niet meer beschikbaar in je maat? Helaas kan-ie dan niet meer worden besteld in een andere winkel, zo meldt Hudson’s Bay. Sinds 1 oktober doet de keten niet meer aan klantbestellingen uit andere vestigingen. Ook gelden er geen contante betalingen meer in het warenhuis.

hudsons-bay-zwolle
Foto | indebuurt Zwolle

Ontslagvergoeding

Hudson’s Bay kwam twee jaar geleden naar Zwolle. Landelijk liep het warenhuis iets minder lekker dan verwacht. Nu is het einde voor de opvolger van de V&D toch definitief daar. Alle medewerkers die voor 1 september in dienst waren bij Hudson’s Bay krijgen een ontslagvergoeding, laat vakbond CNV weten. De medewerkers mogen onder werktijd solliciteren en ontvangen kilometervergoeding. Daarnaast organiseert Hudson’s Bay een banenmarkt.

En nu?

Wat gaat er nu gebeuren met het pand aan de Roggenstraat? De eigenaar van het enorme gebouw is bezig met nieuwe plannen, zo laat De Stentor weten. Binnen een halfjaar wordt meer duidelijkheid verwacht; uiteraard houden wij je op de hoogte! Dit zijn jullie suggesties:

hudsons-bay-zwolle

Dit willen Zwollenaren straks in het pand van Hudson’s Bay

Het gaat toch echt gebeuren: Hudson's Bay sluit eind 2019 de deuren. Betekent dat het compleet verbo...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.