Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Miss Etam is failliet verklaard: dit is de status in Zwolle

Door Hilke Vos 12 augustus 2020

Oh no, gaat de Miss Etam weg uit de Diezerstraat en Winkelcentrum Zwolle-Zuid? De eigenaar achter deze modewinkel, FNG, is failliet verklaard door de rechter in Amsterdam. Dit zijn de gevolgen voor Zwolle.

Je hoeft je niet druk te maken met die hitte. Miss Etam is failliet, maar gaat voorlopig nergens heen. De winkels blijven open en het personeel wordt nu doorbetaald door het UWV, zo meldt De Stentor. Sterker nog, de woordvoerder van FNG vertelt aan de krant dat de kans op een doorstart juist groter is geworden door het uitspreken van het faillissement. Volgens hem lopen er al meerdere gesprekken met kandidaten die de winkels willen overnemen.

Meer dan Miss Etam failliet

Het zijn niet de enige winkels die failliet zijn, want FNG is ook de eigenaar van Expresso, Claudia Sträter, Steps en Promiss. Ketens Expresso en Claudia Sträter vind je momenteel nog in Zwolle, Steps sloot begin dit jaar de deuren. Miss Etam heeft van allemaal nog de meeste fysieke winkels, namelijk 104. Dit is ook de modezaak die het beste loopt. Het kán trouwens gebeuren dat Miss Etam afgeslankt doorgaat en dat er dus wel fysieke winkels zullen sluiten. In Zwolle sloot eerder al een Miss Etam-filiaal in de Weeshuispassage.

kermis lokie

Rustige Zomerkermis in Zwolle: ‘Komt niet door corona, gok ik’

Ritje spookhuis of een rondje Breakdance? Hoef je niet aan te sluiten in de rij, want het is rustig ...

Dit is je laatste kans om een uitgebreide lunch bij restaurant De Beren in Zwolle te winnen

Onlangs deelden we een toffe winactie op indebuurt Zwolle: een heerlijke lunch bij restaurant De Ber...
lakeside terras

Verborgen parels! 7 x Zwolse terrassen op onverwachte plekken

Even lekker neerploffen op het terras. Het klinkt als een perfect plan voor een heerlijke zomerdag, ...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.