Hästens opent nieuwe winkel in hartje Zwolle en wij namen alvast een kijkje

Door Melanie Borgman 19 april 2019

Op zoek naar een nieuw bed? Wip dan vooral even langs bij Hästens Store, de nieuwe beddenspeciaalzaak die haar deuren heeft geopend aan de Spinhuisbredehoek 10 in Zwolle. 

De nieuwe Hästens-winkel van ruim 170 vierkante meter werd gisteren – op donderdag 18 april – feestelijk geopend door Hästens-ambassadrice Jelka van Houten in hartje Zwolle.

Hästens Store

Homan Slapen is al jaren dé slaapspecialist van Noord-Nederland, met vestigingen in Groningen en Drenthe. De uitbreiding van een Hästens Store in Zwolle leek dan ook meer dan logisch, maar dit ging niet zonder slag of stoot. “We waren al jaren op zoek naar een juiste locatie in Zwolle”, zegt eigenaar Rubert Homan. ”De ambiance en het ‘niveau’ van de winkels zijn belangrijk voor het luxe concept van Hästens en op deze nieuwe locatie in de buurt van De Librije, Nibourg Interieurs en Bulthaup Keukens, gaat Hästens Store Zwolle een waardevolle aanvulling zijn.”

Foto: indebuurt Zwolle

Familiebedrijf

Sinds 1852 streeft Hästens naar het allerbeste bed. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijde fabrikant, retailer en zelfs koninklijke hofleverancier! Ieder Hästens-bed is handgemaakt en bij het produceren worden alleen natuurlijke materialen gebruikt. Ook in Nederland groeit de populariteit van het Zweedse merk. Met de Hästens Store in Zwolle komt het merk nu op twintig verkooppunten.

Foto: indebuurt Zwolle

De vestiging in hartje Zwolle is ingericht volgens het laatste Hästens-concept, dat op dit moment wereldwijd in alle winkels van het Zweedse merk wordt uitgerold. Dromen voor de zaak zijn er zeker! ”Een vestiging op Aruba of Curaçao zou wel te gek zijn”, zegt Hästens Country Manager Jos de Werd.

Dus, heb jij nog een nieuw bed nodig en wil jij slapen als een roosje? Wees welkom bij Hästens Store aan de Spinhuisbredehoek 10 in Zwolle.


Meer over Hästens Store ontdekken?

Hästens Store

Nu open09:00 - 18:00

Spinhuisbredehoek 10, Zwolle

het eiland zwolle robinson eiland

Doe mee aan de Zwolse Expeditie Robinson op Het Eiland!

Heb jij altijd al mee willen doen aan Expeditie Robinson? Dan is dit je kans! Zaterdagmiddag 20 apri...

Meer over

Winkelen

adv.