Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier moet je zijn voor een comfy kerstoutfit!

Aangeboden door Sandwich Fashion Zwolle 15 november 2019

Weg met die (te) strakke jurkjes, waardoor jij de hele avond je adem in moet houden! Zijn we niet allemaal op zoek naar een comfy outfit voor de feestdagen? Sandwich Fashion snapt dat en maakt kleding voor de ‘gewone’ Nederlandse vrouw.

Sandwich Zwolle

Bij Sandwich Zwolle vind je comfortabele mode en bijpassende sieraden en sjaals. De kleding wordt gemaakt van natuurlijke stoffen, zoals viscose en cupro, waardoor je er niet snel in zweet. Ben je op zoek naar een jurkje met a-lijn of zoek je juist iets getailleerds. Sandwich maakt kleding voor dames met een vrouwelijk figuur. Zowel dames met maat 44 als dames met maat 34 kunnen slagen bij de winkel in de Diezerstraat. Bij Sandwich draait het om kwaliteit, comfort en draagbaarheid. Kleding die jaren meegaat. Het belangrijkste is dat jij je er happy in voelt!

Foto | indebuurt

Feestelijk en comfy

Met de feestdagen is het wel zo fijn als je onbezorgd kunt genieten. De jurkjes van Sandwich zitten niet te strak om de buik en zijn daarom perfect voor het kerstdiner. Een leuk jasje of vestje er overheen en klaar! De items uit de collectie hebben een feestelijke touch: een glitterdraadje of een ander leuk detail, maar zijn niet te chique. Handig, want zo kun je de outfits ook na de feestdagen nog doordragen.

Foto | Sandwich Fashion

Bij Sandwich komt elke maand wel wat nieuws binnen. De items uit de nieuwe collectie kunnen ook gecombineerd worden met de collectie van het vorige seizoen. Handig, want zo bespaar je geld én kun je nog langer genieten van dat jouw favo jurkje of rokje.

Shopperdeshop!

Op zoek naar een supercomfortabele kerstouftit die je ook na de feestdagen nog kunt door dragen? Wil je wel eens wat anders proberen, of heb je iets leuks gezien maar weet je niet zo goed hoe je het kunt combineren? Het team van Sandwich denkt graag met je mee. Kom langs bij de winkel in de Diezerstraat. De koffie staat al klaar!Meer over Sandwich Fashion Zwolle ontdekken?

Sandwich Fashion Zwolle

kledingwinkels

Geopend10:00 - 17:30

Diezerstraat 107, Zwolle

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.