Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Zwolle vind je speelgoed voor kleine en grote kinderen

Aangeboden door Mens & Kinders 21 november 2020

Op zoek naar een leuk schoencadeautje of kerstcadeautje voor je (klein)kind, broertje of zusje of neefje of nichtje? Bij Mens & Kinders aan de Assendorperstraat hebben ze speelgoed voor alle leeftijden: van boeken en knuffels tot puzzels, steps en blokken. In dit lijstje geven we je wat shopinspiratie!

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Bouwpakket

Is je kindje tussen 1 en de 6 jaar? Dan zijn de pakketten van Modu een echte aanrader. Bouw je eigen loopwagentje, raket of stoel of wat je maar kan bedenken met zachte blokken en verbindingsstukken.

Kindergereedschap

Heb je een kleine klusser in huis? Dan is het echte kindergereedschap van Kids at Work perfect!

Met autootjes spelen

Maak een toffe weg van de rubberen wegdelen van Way to Play en de autootjes van Candylab. Uren speelplezier gegarandeerd!

Houten speelgoed

Voor de iets grotere kinderen is er mooi houten speelgoed van Plantoys, Janod en Jouéco. Win-win: want het staat ook nog eens mooi in de woonkamer.

Microstep

Het ultieme cadeau voor kinderen van 2 – 12 jaar dit jaar lijkt toch wel een Micro-Step te zijn. Buiten spelen was nog nooit zo leuk.

Stapeltorentjes

De leuke stapeltorentjes van Mushie zijn leuk en boeiend voor je baby om naar te kijken. Het stapelen van de stukjes helpt ze bovenendien organisatie en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Ook leuk om mee te nemen in bad.

Leuke boeken voor groot en klein

Mens & Kinders heeft heel veel leuke boekjes. Mooie prentenboeken – met geluidjes voor de allerkleinsten – om uit voor te lezen,  atlassen om alles te leren over dieren, wereldsteden of de snelheid van het licht. Of ga je voor de mooie verhalen van Roald Dahl of de Waanzinnige Boomhut? Ook voor grotere kinderen staan er mooie boeken in de kast.

Puzzels

Er liggen puzzels in allerlei formaten in de winkel. Een legpuzzel met voelstukjes, een toffe grote vloerpuzzel of een educatieve puzzel waarmee je alles kan leren over het zonnestelsel, de dinosaurussen of andere dieren.

Art Cards

Beeld via Mens & Kinders
Beeld via Mens & Kinders

De Art Cards van Wee Gallery zijn perfect voor de allerkleinsten. Aangezien een baby nog niet goed kan zien, zijn de zwart-wit patronen fascinerend voor ze. Mooi op de kinderkamer en ideaal om naar te kijken in de box of tijdens het verschonen.

Stick-Lets

Thuis toffe hutten bouwen? Dat kan met de grappige Stick-Lets. Met een paar takken en doeken kunnen kinderen de leukste creaties maken. Leuk voor binnen en buiten.

Meer inspiratie

Je ziet het: de winkel ligt vol met superleuke grote en kleine cadeautjes. En er komt regelmatig nieuw speelgoed binnen bij Mens & Kinders. Ook verkoopt de conceptstore kinderkleding, draagzakken en -doeken en andere accessoires. Vanaf volgende week shop je er bijvoorbeeld een prachtige verzorgingslijn van Koeka en Timboo met zachte slabbers, speendoekjes, badcapes en mooie badjasjes. Loop eens binnen bij de winkel aan de Assendorperstraat of winkel via de webshop.

Lees ook:

mens & kinders

Hier shop je hippe kinderkleding en meer: ‘Mensen zijn vaak blij verrast als ze ons ontdekken’

Nu de H&M Kids verdwijnt, zijn er steeds minder leuke winkels om te shoppen met je kleintje. Bij con...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mens & Kinders. Meer over Mens & Kinders ontdekken?

Mens & Kinders speciaalzaken

Gesloten08:30 - 17:00

Assendorperstraat 66, Zwolle

Bekijk meer:speciaalzaken
Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.