Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Filialen van Expresso, Miss Etam, Claudia Sträter en Steps sluiten: dit is de status in Zwolle

Door Redactie indebuurt 22 september 2020

Bij verschillende modezaken van NXT Fashion gaat de bezem erdoor: het bedrijf sluit vestigingen van Expresso, Miss Etam, Claudia Sträter en Steps. Of ook in Zwolle winkels sluiten? Nee, hier blijven de filialen van Expresso, Claudia Sträter en Miss Etam bestaan. Steps sloot in februari al de deuren.

Volgens de eigenaar van moederbedrijf NXT Fashion zijn verschillende filialen niet meer winstgevend genoeg en moeten de zaken sluiten. Dat blijkt niet het geval te zijn met de vestigingen van Expresso, Claudia Sträter en Miss Etam in Zwolle. Goed nieuws dus!

Een werknemer van Miss Etam vertelt: “We zitten al heel lang in de binnenstad van Zwolle en hebben een grote vaste klantenkring opgebouwd. In de Weeshuispassage sloot eerder al een filiaal, maar gelukkig mogen wij openblijven. Het is verdrietig nieuws voor alle collega’s die wel de deuren moeten sluiten en ik wens ze heel veel sterkte.”

Andere zaken die dichtgaan

In heel Nederland sluiten achtentwintig zaken van NXT Fashion, volgens RetailTrends. Op dit moment is bekend dat vijftien filialen van Expresso dichtgaan, vijf vestigingen van Miss Etam, vijf winkels van Claudia Sträter en drie zaken van Steps.

diezerstraat zwolle

Nog meer leegstand in Zwolle: deze winkels sluiten (binnenkort) hun deuren

Sta je wéér voor een dichte deur! Maak een korte wandeling door de binnenstad en je ziet het ene na ...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.