Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fijn! Deze supermarkt bezorgt vanaf nu zeven dagen per week

Aangeboden door SPAR City Zwolle 20 maart 2020

Vanaf nu kun jij jouw boodschappen handig online bestellen bij Spar City in Zwolle. Een uitkomst voor als je ziek thuis zit of wanneer je door (lichte) verkoudheidsklachten de deur niet uit kunt. In de meeste gevallen is het bezorgen gratis. Dat is een fijne service! 

Liever de deur niet uit wegens ziekte of uit voorzorg? Bestel je boodschappen dan gemakkelijk online bij Spar City in Zwolle! De gemakswinkel bezorgt vanaf vandaag zeven dagen in de week tussen 07:00 en 21:00.

Online bestellen

Hoe werkt het? Stuur jouw boodschappenlijstje naar [email protected], of bestel via www.spar.nl. Je kunt ook bellen naar (038) 820 03 28 of een appje sturen naar dit nummer. Betalen kan achteraf met je pinpas. De boodschappen worden voor de deur gezet om contact te vermijden.

Gratis bezorging

Normaal is bezorgen bij Spar pas gratis bij een minimum van vijftig euro aan boodschappen. Maar om jou ook tijdens de coronacrisis zo goed mogelijk van dienst te zijn, bezorgt deze super nu al bij tien euro aan boodschappen voor nop. Dat betekent dus dat je in de meeste gevallen niet extra hoeft te betalen. Bedankt Spar City!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door SPAR City Zwolle. Meer over SPAR City Zwolle ontdekken?

SPAR City Zwolle supermarkten

Geopend08:30 - 22:00

Oude Vismarkt 46, Zwolle

Bekijk meer:supermarkten

Deze supermarkt in hartje Zwolle is nu nog langer open

De plannen waren er al langer, maar nu is het toch echt zover! Spar City aan de Oude Vismarkt is in ...

adv.