Dit moet Hudson’s Bay hebben om wél leuk te zijn voor Zwollenaren

Door Hilke Vos 5 december 2017

Hudson’s Bay zit nu zo’n tweeënhalve maand in Zwolle. Of het goed gaat? Nah, niet bepaald. De winkel trekt te weinig publiek en gaat het assortiment al aanpassen. We merken aan de reacties op Facebook dat veel van jullie niet héél blij zijn met de winkel. Daarom hebben wij even acht dingen bedacht hoe de Hudson’s Bay leuker wordt voor Zwollenaren.

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Glijden van boven naar beneden

via GIPHY

Zie je het al voor je: een glijbaan van boven naar beneden die je zo naar de kelder van de winkel brengt. Hoef je niet meer alle (rol)trappen af. Een glijbaan is een absolute must voor Hudson’s Bay!

Waar blijven de carnavalsartikelen?

carnaval zwolle
Afbeelding ter illustratie. Foto | ANP

Hoe tof zou het zijn als Hudson’s Bay carnavalsartikelen gaat verkopen? We vinden dat deze grote keten pas echt goed integreert in Zwolle als er ook glitterhoedjes en verkleedkostuums in de schappen liggen.

Nummer honderd? Shotje!

zwolse-sproakwater
Het Zwolse Sproakwater, of eigenlijk ‘het Zwolsch Sproakwater’, zoals op het etiket staat.

Om nog even in de carnavalssfeer te blijven (ja, we hebben er zin in): het lijkt ons een briljant idee als elke honderdste bezoeker een lekker shotje Zwolsch Sproakwater krijgt. Waarom ook niet? Het is één van de zeven lekkernijen die je alleen in Zwolle vindt en óók nog ontzettend lekker is. Dus Hudson’s Bay, waar wachten jullie nog op?

Lekkerste frietjes van Nederland

frietjesproevenindebuurtzwolle
Mandy & Hilke van indebuurt Zwolle

Krijg je van al dat winkelen ook altijd zo’n honger? Dan kun je wat ons betreft binnenkort écht Zwols lunchen bij Hudson’s Bay, met voorbeeld de frietjes van het Swolsch Friethuys (de lekkerste van Nederland). Opeens honger? Wacht nog héél even, we zijn er bijna…

Typhoon fikst je betaling

rapper typhoon
Foto: ANP

Het vervelendste van winkelen: afrekenen. Maar hey, wij weten hoe betalen wél leuk wordt. Zet Typhoon achter de toonbank, laat hem met iedereen op de foto gaan en zorg dat hij af en toe een beetje rapt. Duurt helaas wel even, maar dan kom je een keer met meer dan alleen kleren thuis. Hoe vind je die?

Attentioneeeee!

zomerkermis-in-zwolle
Foto | Marijke Ripke

Attentioneeee! Alweer een winnaarrrrr! Heb je ooit een enthousiaster welkom gehad dan op de kermis? Winkelen bij Hudson’s Bay wordt leuker met één, twee of misschien wel drie kermisattracties in de hal. Doe ons maar een Twister, Happy Spider of Lunapark.

Roze maandag

roze-maandag

We blijven even in de kermissfeer. Wij vinden dat Hudson’s Bay Zwolle de Roze Maandag moet introduceren. Iedereen die op maandag in het roze komt, krijgt 20 procent korting.

Kattencafé

kattencafe-zwolle
Foto | ANP

Natuurlijk zijn we dol op La Place, maar we missen in Zwolle nog een kattencafé. Wat als Hudson’s Bay Zwolle nou een stukje winkel opoffert voor een ruimte vol pluizige katten om mee te knuffelen? Leuk voor de afwisseling na al dat shoppen.

What else?

via GIPHY

Jij nog leuke ideeën voor de Hudson’s Bay in Zwolle? Stuur ons dan een berichtje, vullen wij gauw de lijst aan.

Hudson’s Bay Zwolle warenhuizen

nu gesloten09:30 - 18:00

Nieuwstraat 51, Zwolle

Bekijk meer:warenhuizen
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶