Dit is waarom je eens bij Vandyck in hartje Zwolle moet kijken

Aangeboden door Vandyck Experience Store Zwolle 14 maart 2019

Wist je dat je midden in de Diezerstraat een boxspring kan kopen? De Vandyck Experience Store in Zwolle ken je misschien van hun bedden- en badgoed, maar ze hebben er ook gewoon bedden! Wij vertellen je er meer over.

Ze krijgen wel vaker te horen dat mensen verbaasd zijn deze mooie winkel in de Diezerstraat te vinden. “In Zwolle zat al een bedlinnenwinkel, maar die is ruim vijf jaar geleden gesloten,” vertelt filiaalmanager Gerda Rodziute. “In september 2014 openden we Beds and Bedwear en vorig jaar zijn we Vandyck Experience Store geworden.”

Van Beds and Bedwear naar Vandyck Experience Store. Foto | De Vandyck Experience Store

Familiebedrijf

Vandyck is een negentig jaar oud familiebedrijf. Opgericht in 1932 door Cornelis van Dijk en inmiddels zijn er de ruim 25 Experience stores in heel Nederland, hartstikke bijzonder! De zaak verkoopt onder andere dekbedden, kussens, hoeslakens, badgoed en spreien. “We hebben een van de grootste en uitgebreidste collecties in beddengoed wereldwijd en onze producten hebben een zeer goede kwaliteitsverhouding”, aldus Gerda.

Boxsprings in het assortiment

Wat volgens de filiaalmanager veel mensen niet weten: je kunt in de winkel ook terecht voor luxe boxsprings van het eigen merk. “De Vandyck boxspring-collectie is puur, innovatief en van hoge kwaliteit, met een ongekend slaapcomfort. Ook zijn de bedden overzichtelijk ingedeeld op comfort en prijs, zodat je altijd een boxspring vindt die bij je past.”

Foto | De Vandyck Experience Store

Wat is er zo bijzonder aan? De bedden zijn voorzien van een vormbehoudende matrasconstructie en hebben unieke verstevigde matraszijkanten, waardoor je over de volle breedte van de matras optimaal ligcomfort houdt. Ook is een aantal modellen elektrisch verstelbaar en kun je gemakkelijk de stoffen afnemen en wassen, ideaal toch?

Nieuwe voorjaarscollectie

Benieuwd naar de collectie? Loop eens naar binnen! En je hebt geluk, want er ligt net een nieuwe voorjaarscollectie op de planken. Gerda: “Veel groen, lila, frisblauw, jungle-elementen, botanisch, all-over printjes, minimalistisch, tikkeltje Scandinavisch en frisse kleuren.” Nou, als daar niets tussen zit wat je mooi vindt, dan weten wij het ook niet meer.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vandyck Experience Store Zwolle. Meer over Vandyck Experience Store Zwolle ontdekken?

Vandyck Experience Store Zwolle speciaalzaken

Nu gesloten10:00 - 17:30

Diezerstraat 122 , Zwolle

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.