Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze woon- en cadeauwinkel is verhuisd naar hartje Zwolle: zo ziet dat eruit

Aangeboden door Taronja Wooncadeaus 7 mei 2020

Het was je misschien al opgevallen tijdens een wandelingetje door de binnenstad… Het oude pand van Kunst & Klieder is inmiddels weer gevuld. Taronja Wooncadeaus maakte vorige maand de overstap naar een nieuwe, ruimere winkel aan de Sassenstraat. Een plek met een rijke historie. 

Plannen om te verhuizen waren er eigenlijk niet. Toch is eigenaresse Diana blij dat ze de overstap gemaakt heeft. ”Dit pand is ruimer, lichter en de locatie is top!” De woonwinkel met unieke cadeau-artikelen past dan ook perfect in de creatieve, sfeervolle Sassenstraat.

Opgeknapt

Een nieuwe vloer, nieuwe wanden…Het monumentale pand is in korte tijd helemaal opgeknapt. ”Alleen het roze aan de buitenkant gaat er nog af”, geeft de ondernemer aan. Taronja betekent ‘sinaasappel’ in het Spaans, dat kun je zien aan de oranje muren in de winkel.

Nieuwe collectie

Door de verhuizing verandert er wel het één en ander. In de nieuwe winkel is geen plek meer voor workshops, voor exposities maakt Diana echter nog steeds graag ruimte. Ook is er nu ruimte voor uitbreiding van het winkelaanbod. ”We kunnen nu eindelijk de collectie geurstokjes en geuroliebranders van Maison Berger aanbieden. Daar was het vorige pand minder geschikt voor.”

Toch kijkt de ondernemer met een glimlach terug op de afgelopen drie jaar. ”Aan de Pletterstraat heb ik een fijne tijd gehad. Maar daar wisten niet alle Zwollenaren ons te vinden. In de zomer was het er veel aanloop, in de winter viel het toch wat stil.”

Historische plek

Taronja Wooncadeaus vind je nu op een historische plek in Zwolle. ”Op de plek van de winkel huisde vroeger een lijnzaadmolen”, vertelt Diana. ”Ezeltjes liepen om een molensteen heen en persten zo de olie uit de zaden. De molensteen is er nog, de ezeltjes alleen nog in gedachten.”

Moederdag

Dus maak je een ommetje? Stap dan eens binnen bij Taronja Wooncadeaus. Ook voor last-minute Moederdagcadeautjes ben je hier aan goede adres. Tip: met een cadeaubon maak jij jouw moeder altijd blij, of plan een personal shoppingmoment met mams.

Momenteel gelden er aangepaste openingstijden. Taronja is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Dankzij o.a. het scherm voor de toonbank kun je veilig winkelen. Na iedere betaling wordt de pinautomaat gedesinfecteerd en er is genoeg ruimte om door de winkel te lopen. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Taronja Wooncadeaus. Meer over Taronja Wooncadeaus ontdekken?

Taronja Wooncadeaus winkelen

Gesloten10:00 - 17:00

Sassenstraat 72, Zwolle

Bekijk meer:winkelen
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.