Deze verborgen woonwinkel al ontdekt in Zwolle (en nu met megakortingen)?

Aangeboden door Jeha dé Meubelconcurrent 28 november 2018

Je huisje (her)inrichten voor een fijne prijs? Of heb je bouw-, verbouw- of verhuisplannen? Ben je dan al eens bij het ietwat verstopte woonpareltje Jeha dé Meubelconcurrent (achter de woonboulevard) geweest? Nee, ga dan zeker deze week even langs, want ze hebben nu de mooiste woonmerken met superveel korting.

Nu denk je vast: ‘waarom geven ze zo veel korting weg?’ Er wordt weer ruimte gemaakt voor de nieuwe collectie van 2019 en dat betekent dat de showroommodellen voor kleine prijsjes weg mogen. Whoop, worden we blij van!

jeha

Echt alles voor je huis

Bij Jeha kun je terecht voor meubels in alle soorten en maten van verschillende toffe merken, maar dan wel voor een leuke prijs. Zo vind je er woonartikelen van [email protected], Maxfurn, Sit Design en Hjort Knudsen. En hoe leuk: naast Jeha vind je in het pand nog twee andere shops, namelijk Xooon (designmeubelen voor een scherpe prijs) en de Matrasconcurrent (scherp geprijsde beddenspecialist).

Ze hebben echt alles om jouw stulpje om te toveren tot een waar woonparadijs. Zodra je door de deuren van Jeha loopt valt je mond open van verbazing: alle interieurs zijn even prachtig en hebben een groot wil-ik-ook-in-mijn-huis-gehalte. En dan nu ook nog eens met hele fijne kortingen. Zo heb je bijvoorbeeld al een driezitsbank voor 495 euro of eetkamerstoelen vanaf 39 euro.

jeha

Ruim 30 jaar een begrip

“De drie woonwinkels hebben alle drie hun sporen verdiend in de Overijsselse regio met vestigingen in Slagharen, Kampen en Rogat én is dan ook al een begrip sinds 1989”, vertellen ze ons van Jeha. Dus, laat je lekker inspireren met een hapje en een drankje of een kopje koffie of thee met wat lekkers in dit megapand van 4.000 vierkante meter aan de Grote Voort 7 (vierhonderd meter achter Woonboulevard Zwolle). Kun je er gelijk en woondagje van maken.

Leuk om te weten: je hoeft niet bang te zijn dat je een fantastisch showroommodel hebt gevonden, maar dat je hem niet kunt vervoeren. Je kunt het gewoon laten bezorgen of gratis gebruik maken van de leenbus. Handig!

jeha

Hoewatwaar

Vanaf vandaag (28 november) is de showroomleegverkoop van start gegaan bij Jeha aan de Grote Voort 7 (achter de Woonboulevard). Shoppen maar én dat wordt deze winter heerlijk knus op de bank met een dekentje in je nieuw ingerichte fijne huisje.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jeha dé Meubelconcurrent. Meer over Jeha dé Meubelconcurrent ontdekken?

Jeha dé Meubelconcurrent woonwinkels

Vandaag gesloten

Grote Voort 7, Zwolle

Bekijk meer:woonwinkels
tomai-jeha-slagharen

Driedelige Salontafel Set van 349 naar 199 euro

Jeha dé Meubelconcurrent
- Geldig t/m 02 dec 2018
 
Topper

Korting op Fauteuil Ivar

Jeha dé Meubelconcurrent
- Geldig t/m 02 dec 2018

adv.