7 x de fijnste tweedehandswinkels in Zwolle

Door Mandy Veenstra 10 maart 2017

Op zoek naar een tweedehandswinkel in Zwolle? Laat Zwolle nou te gekke tweedehandswinkels hebben. Je vindt er de mooiste ‘vintage’ schatten. We delen daarom onze vijf persoonlijke favorieten met jullie. Waarom dit onze persoonlijke favorieten zijn? Het zijn stuk voor stuk winkels met een hart. Naast het verkopen van mooie tweedehands items zetten ze zich ook in voor maatschappelijke projecten.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Terre des Hommes Zwolle

TerredesHommes
Foto | Kringloopwinkel Terre des Hommes Zwolle

Bij Terre des Hommes Zwolle maak je niet alleen iemand anders blij met een outfit waar jij op uitgekeken bent. Met elke aankoop en aanlevering help je een kind in nood. De opbrengst van de winkel gaat in zijn geheel naar de projecten van Terre des Hommes. Terre des Hommes bevrijdt kinderen uit uitbuitingssituaties. Dit doen ze door middel van de vier pijlers van het VN-Kinderrechtenverdrag: Prevention, Protection, Promotion en Prosecution. Via dit concept wil Terre des Hommes kinderuitbuiting structureel de wereld uit helpen. Hoe tof is dat!


Meer over Terre des Hommes Zwolle ontdekken?

Terre des Hommes Zwolle kringloopwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Thomas à Kempisstraat 47, Zwolle

Bekijk meer:kringloopwinkels

Stichting Kringloop Zwolle

StichtingKringloopZwolle
Foto | Stichting Kringloop Zwolle Nieuwe Veerallee

Stichting Kringloop Zwolle is een echt ‘oudje’ onder de kringlopen in Zwolle. Ze zijn al sinds 1981 actief! We kunnen gerust zeggen dat Stichting Kringloop een van de favorieten is bij de Zwollenaren. Volgens het jaarverslag passeerden maar liefst 192.500 mensen de kassa’s in 2015. En dat zijn alleen nog maar de betalende bezoekers. Wat Stichting Kringloop Zwolle ook uniek maakt: Deksels!

Deksels is een bijzonder restaurant en onderdeel van Stichting Kringloop Zwolle. Hier worden mensen met een beperking begeleid om zelfstandig smakelijke gerechten te bereiden. Een leuk detail van het restaurant is dat veel van het meubilair en van de aankleding te koop is. Wat wil je nog meer?! Op jacht naar de mooiste vintage items en een heerlijke lunch na al dat harde shoppen.


Meer over Stichting Kringloop Zwolle ontdekken?

Stichting Kringloop Zwolle kringloopwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Nieuwe Veerallee 12, Zwolle

Bekijk meer:kringloopwinkels

Appel & Ei Zwolle

AppelenEiZwolle
Foto | Appel & Ei Zwolle

Appel & Ei Zwolle is zo prachtig ingericht, je vergeet spontaan dat je in een kringloopwinkel staat. De winkel is gevuld met een dagelijks wisselend assortiment van mooie, eigentijdse (merk)kleding en accessoires. En zoals Appel en Ei zegt: “voor prijzen waar je geen nee tegen kunt zeggen.”

Alleen al voor de inrichting wil je naar Appel & Ei Zwolle. Want wat een plaatje is dat! Het is een combinatie van natuurlijke en industriële materialen. Denemarken meets Berlin. Maar dat is niet het enige mooie aan Appel en Ei Zwolle. Kleding die over is uit de winkel gaan naar ‘Griet’s Oogappeltjes’. Dit is een stichting van eigenaresse Griet en hiermee steunt ze mooie projecten in Uganda.

De winkel ligt midden in het eigenzinnige en creatieve deel van het centrum in Zwolle. Kun je gelijk wat cultuur snuiven bij de omliggende galeries en winkels.


Meer over Appel & Ei Zwolle ontdekken?

Appel & Ei Zwolle kringloopwinkels

Nu gesloten10:00 - 17:30

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Eiland 5, Zwolle

Bekijk meer:kringloopwinkels

Hebbus!

Hebbus!Zwolle
Foto | Kringloopwinkel Hebbus! Zwolle

Stichting Hebbus! is een kringloopwinkel aan de noordkant van Zwolle. Het unieke aan deze kringloop? Ze hebben ook een webwinkel! En dat laat ons vintage hartje sneller kloppen. Eerst online de tweedehands schatten op de kop tikken en dan met scheurende banden naar de winkel. Kun je gelijk even in real life kijken of je niks nieuws hebt gemist, terwijl je wacht op je online items. Wat ons betreft een win-winsituatie.

Bij Hebbus! vind je meubelen, wit- en bruingoed, kleding, boeken en kleingoed. Kortom, een complete kringloopwinkel van nu. Extra leuk om te weten: je krijgt een kleine attentie wanneer je een bezoekje brengt aan Hebbus!.


Meer over Hebbus! ontdekken?

Hebbus! kringloopwinkels

Nu gesloten09:00 - 17:30

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Meppelerstraatweg 15, Zwolle

Bekijk meer:kringloopwinkels

 

038kringloop Stadshagen

kringloop-038

Gek op neuzen tussen tweedehandsspullen? Komt dat even goed uit, het kan bij 038kringloop Stadshagen de deuren aan de Belvédèrelaan 107. Houd je portemonnee maar alvast in de aanslag.

Eén van de activiteiten van 038kringloop Stadshagen is het verzorgen van (complete) huisontruimingen. “Of eigenlijk doen we dat via 038Woningontruiming, maar de uitgezochte inboedel die verkoopbaar ligt later in de zaak. De kringloopwinkel sluit aan op de woningontruimingen die we doen.”


Meer over 038kringloop Stadshagen ontdekken?

038kringloop Stadshagen kringloopwinkels

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Belvédèrelaan 107, Zwolle

Bekijk meer:kringloopwinkels
kringloop-038

Portemonnee in de aanslag: nieuwe kringloopwinkel in Stadshagen

Gek op neuzen tussen tweedehandsspullen? Komt dat even goed uit, want over een paar weken opent 038k...

Finders Keepers

finders-keepers-zwolle
Foto | Facebook Finders Keepers

Bij Finders Keepers koop je hand-picked hippe vintage kledingstukken vanaf de jaren 60 tot en met de jaren 90 van goede kwaliteit. Verder vind je er schoenen, tassen en accessoires te vinden zijn.


Meer over Finders Keepers ontdekken?

Finders Keepers vintage

Nu gesloten10:00 - 18:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Luttekestraat 56, Zwolle

Bekijk meer:vintage

De Overijsselse Diva

vintage-zwolle
Foto | indebuurt Zwolle

De Overijsselse Diva is een winkel met tweedehands dameskleding in het hogere segment. Denk aan exclusieve high-end designer labels, zoals Chanel, Gucci, Prada, Louis Vuitton, Marc Cain en Versace.


Meer over De Overijsselse Diva ontdekken?

De Overijsselse Diva kringloopwinkels

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Sassenstraat 14, Zwolle

Bekijk meer:kringloopwinkels
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.