Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Damesmode in grote maten shop je nu hier in Zwolle

Aangeboden door Fashion JB 24 januari 2020

Wie een grote maat heeft maar wel in hippe kleding wil lopen, kan voortaan (online) shoppen bij Fashion JB. ”Elk vrouwenlichaam is anders, ik vind het belangrijk dat iedereen kan zich goed kleden”, aldus eigenaresse Jolanda.

Maatje meer

Eigenaresse Jolanda Broekhuis weet maar al te goed dat het best lastig kan zijn om leuke kleding te kopen als je een maatje meer hebt. Nadat Jolanda ruim vijftig kilo was afgevallen begon ze haar oude kleding, die er immers nog piekfijn uit zag, te verkopen via Facebook. Dit was zo’n groot succes dat ze besloot haar eigen webshop te beginnen: Fashion JB was geboren.

De kleding in de Zwolse webshop was al beschikbaar in maten S tot XL, maar sinds kort kun je er ook terecht voor toffe items vanaf maat 46 tot maat 48.

Advies

Fashion JB verkoopt hippe dameskleding van Sensi Wear, Envy , Joy’s Paris, Complimento en Sophia. Zie je een leuk jurkje in de webshop? Dan wordt het razendsnel bezorgd, maar klanten kunnen de kleding ook ophalen bij het adres in Assendorp. Fijn, want dan kun je gelijk even passen. Jolanda staat voor je klaar met koffie en een passend kledingadvies. ”Ondanks mijn gewicht ben ik nooit onzeker geweest. Ik wist hoe ik me moest kleden, ven wat me wel en niet stond. Hierdoor kan ik andere dames goed adviseren. Met een eerlijk advies maak ik anderen blij!”


Meer over Fashion JB ontdekken?

Fashion JB winkelen

Van der Laenstraat 101, Zwolle

Bekijk meer:winkelen

adv.