Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Niet zomaar sokken: 6 x originele en grappige cadeaus

Aangeboden door ComfortBodywear 27 november 2019

Sta jij elk jaar weer radeloos in de winkel: want wat ga jij jouw vader, broer of schoonzus dit jaar weer geven? Dankzij dit lijstje met originele cadeaus van Comfort Bodywear kom je nooit meer aanzetten met ‘zomaar sokken’.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Een schilderij op je ondergoed

Weg met dat saaie ondergoed! Hoe grappig is dit: een schilderij op je boxershort. Je shopt deze creatieve boxers van Dutch Body Art bij Comfort Bodywear.

Verder shop je nu Ten Cate heren boxershorts met korting: voor een 2-pack van €29.95 betaal je nu €22,50.

Vrolijke sokken

Van de sokken van Happy Socks wordt iedereen blij. Bij Comfort Bodywear shop je nu twee paar voor 17,50 euro. Naast deze grappige spiegeleitjes en toffe Stones-sokken, liggen er nu ook Beatles-sokken in de winkel. Shoppen maar!

Matchy-matchy

In deze pyjama’s zou je de hele dag wel rond willen lopen. En hoe leuk is het als die comfy pj matcht met die van jouw kleintje. Cute!

Verder shop je nu de Ten Cate heren pyjama’s van €39,98 voor €19,99. Verkrijgbaar bij Comfort Bodywear in maat m t/m xxl.

Sokken van kwaliteit

Sokken met gaten of kapotte hielen, dat is verleden tijd met Falke. Niet zomaar sokken: handgemaakte sokken van hoge kwaliteit.

De herensokken van Falke Airport kosten wel wat (15 euro per persoon), maar bij Comfort Bodywear shop je nu vier paar voor vijftig euro. Mooi meegenomen!

Fantasie panty’s

Ook voor dames is er genoeg moois te vinden bij Comfort Bodywear. Je shopt er onder andere allerlei hippe panty’s: van luipaardprintjes tot bloemenprints en tartan prints. De keuze is reuze!

Heb jij ook altijd snel ladders in je panty? Geef je dan op voor de cursus ‘panty aantrekken’ in december. Hieronder lees je er meer over:

Cursus panty aantrekken

Heb jij ook altijd zo snel ladders in je panty? Geef je op voor de cursus 'panty aantrekken' bij Com...

Meer over ComfortBodywear ontdekken?

ComfortBodywear speciaalzaken

Gesloten09:30 - 17:30

Eiland 6, Zwolle

Bekijk meer:speciaalzaken
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.