Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x gouden tips om sociale onthouding door te komen

Aangeboden door De Bouwhal 23 maart 2020
Door de coronacrisis zit bijna heel Zwolle de komende weken thuis. Hoe kom je die tijd goed door? Voor wie nog géén idee heeft: De Bouwhal heeft een aantal leuke tips om je tijd nuttig te besteden en de sociale onthouding dragelijker te maken.
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Fleur je tuin op

Foto | De Bouwhal
Wat leven in de tuin of op het balkon maakt het allemaal een stuk gezelliger! Deze leuke plantenbakken met ingebouwd vogelhuisje zijn nu in de aanbieding voor € 12,95. ’s Ochtends wakker worden en zwaaien naar de vogeltjes, hoe leuk is dat!

Begin een hotel

Foto | De Bouwhal
De hotels zijn dicht, maar deze gevleugelde vrienden mogen nog wel gewoon op bezoek komen. Ook de vlinderhotelletjes zijn in de aanbieding bij De Bouwhal en shop je nu al voor € 7,95. Superleuk voor de kids!

Tuinmeubelen en -accessoires shoppen

Foto | De Bouwhal
Een terrasje pakken is er nu even niet bij. Maar als het zonnetje schijnt is het wel zo fijn om wat leuke tuinmeubelen en -accessoires in de tuin te hebben staan. Bij De Bouwhal vind je nu enorm veel tuinhout. Kun je zelf een nieuwe tuinstoel of -tafel in elkaar knutselen! Ook verkopen ze bij De Bouwhal leuke meubels voor in huis, waaronder tafels die ze zelf ontwerpen. Tip: deze kunnen ook op maat gemaakt worden. Handig!

Lekker verven

Foto | indebuurt
Bij De Bouwhal vind je een ruime assortiment van Maison Mansion: van krijtverf, muurverf, metallic muurverf tot allerlei waxen. Supergeschikt om kinderkamers mee te pimpen. Zo zijn jouw kinderen voorlopig wel even bezig! Vanaf volgende week krijg je bovendien een kastje/kapstokje cadeau bij aankoop van minimaal € 45,– aan Maison Mansion.

* Bij De Bouwhal kun je veilig shoppen en worden de laatste maatregelen van het RIVM in acht genomen. In de winkel doen ze er op dit moment alles aan om zo veilig en hygiënisch mogelijk te werken. Zo vragen ze waar mogelijk 1,5 meter afstand te bewaren en als het kan, graag pinnen.

* indebuurt roept op om je te houden aan de richtlijnen van het RIVM: vermijd groepen mensen. Als je op pad moet, doe dat zoveel mogelijk alleen en houd afstand. Houd de richtlijnen van het RIVM in de gaten voor laatste updates van wat is toegestaan. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Bouwhal. Meer over De Bouwhal ontdekken?

De Bouwhal klusbedrijven

Gesloten09:00 - 17:00

Marconistraat 4, Zwolle

Bekijk meer:klusbedrijven

Hoera! Deze unieke bouwmarkt is Winkelier van het Jaar en dat vieren ze zo

Het is feest bij de Bouwhal! Deze uniek bouwmarkt is namelijk uitgeroepen tot Winkelier van het Jaar...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.