Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwolse sportschool is back on track: ‘We bieden meer lessen, inclusief een work-out voor kinderen’

Aangeboden door Vital Palace 15 september 2020

Al meer dan 35 jaar voelen leden van Vital Palace Zwolle zich er thuis: de cardiozaal, de groepslessen, de fitnessruimte boven en de Vital-huiskamer. Na een coronabreak van drieënhalve maand is de Zwolse sportschool weer open. ”We zijn super blij om iedereen weer te mogen verwelkomen en te doen waar we goed in zijn: mensen ondersteunen met een gezonde leefstijl”, aldus Erdal en Anika, eigenaren van Vital Palace Zwolle.

Hygiëne, vertrouwen en duidelijke communicatie zijn op dit moment kernwoorden voor Vital Palace. ”Wij communiceren graag met onze leden en ondanks dat wij alle abonnementen tijdens de sluiting hebben bevroren, vonden wij het prettig om goed in contact te blijven met iedereen en actief te blijven op social media”, vertelt Anika.

Zoals vroeger

Inmiddels is Vital Palace alweer twee maanden open en het voelt weer een beetje zoals ‘vroeger’ in de fitness- en cardiozalen van Vital Palace. ”De sauna is ook open zodat je na je training nog even extra kunt ontspannen. We plannen daarnaast weer persoonlijke begeleiding en voedingsadvies in, uiteraard op afstand. In de avond moet iedereen bij ons reserveren, het kan dan namelijk wat druk zijn. Heel gezellig, maar wij willen graag iedereen een veilig gevoel geven en de ruimte geven.”

Tekst gaat door onder de foto.

vital palace
Eigen beeld

Meer lessen!

”De afgelopen maanden gaven we onze groepslessen in onze pop-up tent of in het park”, vertelt Anika. ”Dat was top! Een heerlijk en veilig gevoel voor ons en onze leden, maar helaas wat minder prettig voor onze buren. Wij willen bij deze alle buren ook heel erg bedanken voor alle begrip.”

Vanaf afgelopen week zijn alle lessen weer binnen, mét extra luchtventilatie én genoeg afstand. ”We hanteren ook minder deelnemers per les, wat waarschijnlijk betekent dat de lessen sneller vol zitten. Niet getreurd, we hebben namelijk een breder en gevarieerder sportaanbod ontwikkeld: maar liefst zes jumping fitness-uren per week en één extra kickfit -en spinningles! Wil je wel graag buiten sporten? Geen probleem, de bootcamp work-outs in het park gaan gewoon door!”

Tekst gaat door onder de foto.

vital palace
Eigen beeld

De Kidsclub

Ook is Vital Palace weer gestart met De Kidsclub: een sportieve workout voor kinderen tussen de vier en tien jaar, waar zij een vol uur vermaakt worden door een echte gymleraar. Ouders kunnen zelf gaan trainen of genieten in de huiskamer! De perfecte start van je zondagochtend samen met je kind.  

Ben jij benieuwd naar Vital Palace? Vraag via de website een gratis weekpas aan en kom langs! Dit is inclusief begeleiding, groepslessen, kidsclub en sauna. Tip: de septemberdeals van Vital Palace. Check de website voor alle info! 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vital Palace. Meer over Vital Palace ontdekken?

Vital Palace sportscholen

Gesloten09:00 - 18:00

Tuinstraat 15, Zwolle

Bekijk meer:sportscholen

Lees ook:

Zwolse Helga doet mee aan fitness-challenge: ‘Ik wil de beste versie van mezelf worden’

Elk jaar organiseert sportschool Vital Palace de VitalChallenge. Een verslavend leuke competitie waa...

Gratis weekpas en de kidsclub: 6 x daarom is het bij deze sportschool zo chill

Ben je op zoek naar een sportschool die altijd open is en waar het nooit te druk is? Waar jij geen n...

adv.