Vechtersbazen opgelet: 5 x sportscholen om te kickboksen in Zwolle

Door Pye van der Linde 12 februari 2018

Voor iedereen die ‘gewoon boksen’ maar te rustig vindt is er kickboksen. Of je nu nieuw bent of al gevorderd: dit zijn de beste plekken in Zwolle om je wanten om te ruilen voor een stel stevige bokshandschoenen.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Tabonon

tabonon-vechters
Foto | Facebook Tabonon

Tabonon is de grootste sportschool voor vechtsporten in Oost-Nederland. De hele week kun je daar deelnemen aan groepslessen en je kunt er privéles krijgen. Ze mag hier ook deelnemen aan een gratis proefles. Bij Tabonon is het belangrijk dat iedereen mee kan doen, jong en oud. Het draait niet alleen om de sportiviteit, maar ook om de gezelligheid.

Hoewatwaar: Tabonon heeft twee locaties in Zwolle: in Stadshagen zitten ze op de Frankhuizeralee 1c, in Diezerpoort aan de Floresstraat 2. Lestijden en informatie over proeflessen kun je op hun site zien.

Tabonon sportscholen

Floresstraat 2

Bekijk meer:sportscholen

Kickboxing Zwolle

kickboxing-zwolle-groepsshot
Foto | Facebook Kickboxing Zwolle

Deze sportschool in Stadshagen en Westenholte heeft trainingen voor verschillende niveaus: je kunt er terecht als beginneling of als gevorderde. Een proefles kost niets, dus je kunt het altijd een keer proberen. Het gaat bij Kickboxing Zwolle niet alleen om sportiviteit, maar ook om veiligheid, discipline en respect. Iedereen moet op een eigen manier de sport kunnen beoefenen.

Hoewatwaar: je kunt Kickboxing Zwolle vinden aan de Voorsterhof 8a in Westenholte en aan de Overtoom 1 in Stadshagen. Een proefles is gratis. Kijk voor meer informatie op de website.

Kickboxing Zwolle sportscholen

Voorsterhof 8a

Bekijk meer:sportscholen

Dave’s Fight Club

daves-fight-club-halters
Foto | Facebook Dave’s Fight Club

Kickboksen in Holtenbroek: het is niet alleen voor fysieke maar ook voor mentale en emotionele groei. In Dave’s Fight Club word je begeleid door een ervaren coach en het is ook geschikt voor kinderen. Misschien sta je ooit wel een keer in de ring bij eigenaar Dave van der Ploeg, pas maar op: hij heeft al 20 jaar ervaring.

Hoewatwaar: Dave’s Fight Club zit aan de Schubertstraat 39. Als je meer wilt weten over tarieven en lestijden, kijk dan even op Dave’s site.

Dave’s Fight Club sportscholen

Schubertstraat 39

Bekijk meer:sportscholen

Advance Sports

advance-sports-team
Foto | Facebook Advance Sports

Bij Advance Sports leer je alle juiste technieken voor het kickboksen. Je kunt zo alles uit de sport halen. Samenwerking is bij Advance Sports erg belangrijk, zowel met de trainer als met de andere sporters. Tijdens trainingen gebruik je altijd beschermers en alle benodigdheden zijn aanwezig. Je kunt er ook een gratis proefles volgen.

Hoewatwaar: Advance Sport zit in Diezerpoort, aan de Ternatestraat 13. Alles wat je moet weten staat online.

Advance Sports sportscholen

Ternatestraat 13

Bekijk meer:sportscholen

Loekie’s Gym

loekies-gym-ring
Foto | Facebook Loekie’s Gym

Loekie’s Gym werd in 1986 opgericht in het beruchte Holtenbronx. Voor veel van jullie gewoon bekend als Holtenbroek. Je kunt hier zowel recreatief als op wedstrijdniveau kickboksen. Trainingen zijn voor jong en oud en helpen je met je conditie, zelfvertrouwen, beheersing, coördinatie en figuur.

Hoewatwaar: je kunt Loekie’s vinden in Holtenbronx Holtenbroek, aan de Händellaan 239. Tarieven en openingstijden staan op hun site.

Loekie’s Gym sportscholen

nu gesloten15:30 - 21:30

Händellaan 239a

Bekijk meer:sportscholen

Extra: Pro Elite Zwolle

pro-elite-zwolle-groepsfoto
Foto | Facebook Pro Elite

We kregen een mailtje dat wij een boksschool waren vergeten: hier komt ‘ie dan! Pro Elite Zwolle. Onder leiding van Nawid Tahoeni trainen op deze kickboksschool kinderen, recreanten en echte vechters. Tijdens lestijden mag iedereen komen kijken, dus ga gerust een keertje bij ze langs. Bedankt Michelle voor je mailtje!

Hoewatwaar: Pro Elite zit aan de Floresstraat 4 in Zwolle. Tarieven, lestijden en andere info kun je vinden op de website.

Pro Elite Zwolle sportscholen

Floresstraat 4

Bekijk meer:sportscholen

Nog wat vergeten?

Zijn we nog een coole boksschool vergeten? Laat het ons dan even weten!

Is kickboksen toch iets teveel van het goede? Kijken dan even hier:

wandelen-bos-dijk
Sport

5 x wandelingen die je kunt doen vanuit Zwolle

Zin in een stevige wandeling? Je hoeft niet de auto te pakken, want vanuit Zwolle kun je ook...
Annelynn Kooistra - Geplaatst op 15 januari 2018
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie