Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Score! Binnenkort kun je de wedstrijden van PEC live zien in Zwolse bios

Aangeboden door Pathé Zwolle 15 september 2020

Voor voetbalfans die door de coronamaatregelen nu niet meer hun favoriete club in het stadion kunnen zien, biedt Pathé de ultieme oplossing. In tien bioscopen van Pathé die gevestigd zijn in steden met Eredivisieclubs worden de komende tijd wekelijks de wedstrijden van de clubs uit die stad vertoond. Zo kunnen de fans van PEC Zwolle op zaterdag 19 en 26 september samen met andere fans hun favoriete club live zien.

Pathé vertoonde in de voorgaande jaren vaker populaire voetbalwedstrijden, zoals de finales van de Johan Cruijff-schaal, Champions League, EK’s en WK’s. Deze voorstellingen werden altijd zeer gewaardeerd. De Eredivisiewedstrijden zijn nog nooit eerder op deze grote schaal vertoond.

PEC Zwolle live in de bioscoop

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: ”In deze bijzondere tijd waarin veel grote evenementen niet doorgaan of door minder mensen mogen worden bezocht, kunnen wij film-, muziek- en sportliefhebbers toch een unieke ervaring in een veilige anderhalve meter-setting bieden. Zo streamden wij deze zomer al concerten en dj sets, en nu komen daar met dank aan FOX Sports ook de live Eredivisiewedstrijden bij. Voetballiefhebbers kunnen op deze manier toch samen met andere fans hun favoriete club steunen. Op het grote witte doek zal de kijkervaring mogelijk nog beter zijn dan in het stadion en zullen de wedstrijden nog beter te volgen zijn. Alleen de geur van het gras zal ontbreken.”

Hoewatwaar:

Op zaterdag 19 september zie je AZ – PEC Zwolle en op zaterdag 26 september PEC Zwolle – Sparta. Tickets kosten € 8,50 en zijn hier te koop.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pathé Zwolle. Meer over Pathé Zwolle ontdekken?

Pathé Zwolle bioscopen

Pannekoekendijk 11, Zwolle

Bekijk meer:bioscopen

adv.