Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

BAM! 3 x daarom moet je bij De Vuurwerkbaron zijn

Aangeboden door De Vuurwerkbaron 7 december 2019

Kriebelt het bij jou ook al zo? Nog even en dan mogen we weer los met rotjes, pijlen en fonteinen. De vuurwerkvoorverkoop in Zwolle is gestart. Jij haalt jouw boxen en vuurpijlen natúúrlijk bij De Vuurwerkbaron. Het allerbeste vuurwerk voor fantastische prijzen koop je immers bij deze vuurwerkbaas.

Waar voor je geld

Bij De Vuurwerkbaron geloven ze in de spreuk ‘waar voor je geld.’ Het is natuurlijk niet tof om teleurgesteld te raken, nadat je iets afsteekt en blijkt dat het vuurwerk niet aan je verwachtingen voldoet. Daarom adviseren de medewerkers van De Vuurwerkbaron je waar nodig.

Foto | De Vuurwerkbaron

Benieuwd hoe jouw vuurwerk er in real life uitziet? In de winkel aan de Telfordstraat kun je het vuurwerk zien op grote beeldschermen, zodat je weet wat je koopt. Wel zo fijn!

Topprijs

Koop je liever vanuit je luie stoel? Je kunt jouw vuurpijlen en potten ook handig bestellen via de webshop. Betaal via iDeal en haal jouw aankopen vervolgens op in de winkel van De Vuurwerkbaron. Goedkoop vuurwerk bestellen doe je bij De Vuurwerkbaron, check de webshop voor echte topprijzen.

Specialist in vuurwerk

Dé reden waarom je bij De Vuurwerkbaron moet zijn: ze zijn specialist in compound boxen. Dat is een box met daarin een complete vuurwerkshow. Onmisbaar op ieder oudejaarsfeestje! Natuurlijk verkopen ze ook al het andere vuurwerk waaronder knalvuurwerk, siervuurwerk en kindervuurwerk.

Voor meer informatie ben je welkom in de winkel (Telfordstraat 28, Marslanden G), de koffie en de oliebollen staan tijdens de verkoopdagen klaar! Of bestel je vuurwerk online via de website en bekijk gelijk die knallers van aanbiedingen.

Verkoop- en afhaal dagen 2019

Zaterdag 28 december- 07:00 tot 21:00 uur

Maandag 30 december-  07:00 tot 21:00 uur

Dinsdag 31 december- 07:00 tot 17:00 uur

Let op! Zondag landelijk geen vuurwerkverkoop, online kun je wel winkelen.


Meer over De Vuurwerkbaron ontdekken?

De Vuurwerkbaron winkelen

Telfordstraat 28 , Zwolle

Bekijk meer:winkelen

adv.