Zo wordt jouw woondroom werkelijkheid

Aangeboden door Woonfabriek Zwolle 14 mei 2019

Het huis van je dromen? Hoe ziet dat er uit? Belangrijk om over na te denken want met jouw woonwensen kan Woonfabriek Zwolle jouw woondroom in vervulling laten gaan. Hoe? Dat lees je hier!

Let op! Morgen valt de binnenstad van Zwolle op je deurmat. Iedere bewoner van Zwolle krijgt morgen een leuke kaart met daarop een mooie luchtfoto van onze bruisende binnenstad. Voordat je de kaart boven je bed of op het prikbord hangt, graag nog even aandacht voor het volgende nieuwtje…

Wat zijn jouw woonwensen?

Zwolle bruist en is voortdurend in ontwikkeling. Onze stad is super-populair onder woningzoekenden. Gelukkig worden er dus nog steeds veel nieuwe woningen gebouwd in Zwolle. Om er zeker van te zijn dat al die nieuwbouwwoningen aansluiten bij jouw wensen, hoort Woonfabriek graag van jou wat er gebouwd moet worden. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een appartement, of zoek je juist een eengezinswoning? En wat zijn verder jouw woonwensen? Wanneer zou je willen verhuizen? In welke prijsklasse ben je op zoek naar woonruimte?

Al deze antwoorden helpen Woonfabriek Zwolle jouw woondroom te verwezenlijken. Zij zijn namelijk constant in gesprek met de gemeente en ontwikkelaars over wat er gebouwd moet worden in Zwolle en waar woningzoekers zoals jij behoefte aan hebben!

Woonfabriek Zwolle

Wil jij jouw woondroom in vervulling laten gaan? Ga naar de website van Woonfabriek Zwolle en vertel hen wat jouw woonwensen zijn. Loop je toevallig langs het kantoor aan de Assiestraat? Stap dan gerust even binnen voor een kop koffie. Met alle plezier vertelt het team je welke prachtige nieuwbouwwoningen er momenteel te koop staan!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonfabriek Zwolle. Meer over Woonfabriek Zwolle ontdekken?

Woonfabriek Zwolle makelaars

Nu gesloten10:00 - 12:00

Assiesstraat 126, Zwolle

Bekijk meer:makelaars
zwolle binnenstad centrum

Hoe leuk! Nog meer nieuwe woningen in het centrum van Zwolle

Starters opgelet! Altijd al willen wonen op loopafstand van hartje Zwolle, dichtbij de winkels en de...

adv.