Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! Woningprijzen in Zwolle stijgen ein-de-lijk minder hard

Aangeboden door Rodenburg Makelaars Zwolle 30 oktober 2019

Goed nieuws! De sterkste stijging van de woningprijzen in Zwolle lijkt ein-de-lijk voorbij te zijn. De prijstoename lag het afgelopen kwartaal onder het niveau van de voorgaande jaren, zo tipt Rodenburg Makelaars ons.

Woningprijzen Zwolle

”In het derde kwartaal van 2019 betalen woningkopers in Zwolle gemiddeld vijf procent meer dan een jaar geleden. Dat lijkt veel maar deze prijsstijging is veel lager dan in 2017 en 2018, toen de woningprijzen op jaarbasis nog met gemiddeld tien procent toenamen”, vertelt Oscar van Schaverbeke van Rodenburg Zwolle.

Naar verwachting zullen de prijzen in Zwolle de aankomende kwartalen gematigd blijven groeien. Dit komt doordat het contrast tussen de huizenprijzen in Zwolle en de prijzen in de omliggende gemeenten inmiddels te groot is geworden.

Verkoop woningen Zwolle

In Zwolle zijn de laatste tijd minder woningen verkocht. Het aantal woningverkopen in Zwolle is inmiddels zelfs terug op het niveau van begin 2015.

”Woningzoekers hebben te weinig keuzemogelijkheden, er is simpelweg te weinig aanbod”, laat Oscar weten. Ook Apeldoorn en Deventer kampen met een aanbodtekort, we zijn dus niet de enige!

Welke woningen er in Zwolle te koop staan, vliegen door het aanbodtekort de deur uit. Waarom? Je leest het hier:

Zwolle peperbus

In Zwolle vliegen de woningen de deur uit, dit is waarom

In Zwolle staat een woning gemiddeld slechts 21 dagen te koop. De woningen vliegen dus de deur uit i...

Meer over Rodenburg Makelaars Zwolle ontdekken?

Rodenburg Makelaars Zwolle makelaars

Geopend08:30 - 17:30

Aagje Dekenstraat 51 , Zwolle

Bekijk meer:makelaars

adv.