Wees er snel bij: onbeperkt wokken met kerst bij Wokstadion Zwolle

Aangeboden door Wokstadion Zwolle 5 november 2017

Al nagedacht over het kerstdiner? Nee? Gauw doen, want over 62 dagen is het alweer kerst en voor je het weet zit je favoriete wokrestaurant vol. Gelukkig kun je bij Wokstadion Zwolle nu al reserveren om lekker te wokken tijdens eerste en tweede kerstdag. 

Met het all-in-dinner tijdens kerst bij het Wokstadion betaal je niet per gerecht of per drankje, maar voor 2,5 uur onbeperkt eten van verschillende gerechten inclusief frisdrank, koffie, bier en wijn. Hoe heerlijk is het om gezellig met de hele familie te eten tijdens Kerstmis, maar niet de lasten te hoeven dragen van een vieze vaat, een huis dat overhoop ligt na een flink diner en alle voorbereidingen die je moet maken. Want wat ga je in hemelsnaam maken voor zo’n grote groep mensen met verschillende smaken?!

wokstadion-zwolle
Heerlijke verse ingrediënten bij Wokstadion Zwolle | Foto: indebuurt Zwolle

Verschillende smaken

Stel: jij hebt zin in sushi, je oom geeft de voorkeur aan een Chinees buffet en je moeder wil liever iets van de bakplaat. Thuis misschien een enorm karwei, maar bij Wokstadion Zwolle ben je hiervoor aan het goede adres. Maak talloze samenstellingen uit rauwe ingrediënten, overhandig die aan de kok en kijk genietend toe tot je je bordje vol heerlijkheden terugkrijgt. Wedden dat je wel een paar keer terugloopt omdat je niet kunt stoppen met eten?

wokstadion-zwolle
Foto: Facebook Wokstadion Zwolle

Naast het wokken hebben ze namelijk ook een warm Chinees buffet, Japanse Teppanyaki (denk aan spiesjes, ossenhaas, lamskarbonade of zalm) en natuurlijk sushi. Leuk voor de kids (of voor als je bovenstaande niet lust): er is ook patat met de keuze uit diverse oud-Hollandse snacks. Gegarandeerd iedereen tevreden!

wokstadionzwolle
Foto: indebuurt Zwolle

Wat zijn de kosten?

Op eerste en tweede kerstdag kun je terecht voor een heerlijk uitgebreid kerstdiner vanaf 16.00 uur bij Wokstadion Zwolle. Je geniet 2,5 uur onbeperkt van al het lekkere eten en drinken voor:

  • Volwassenen € 37,50 p.p.;
  • Kinderen 2 tot en met 12 jaar zijn € 2,50 per levensjaar.

Wokstadion Zwolle wokrestaurants

Nu gesloten16:00 - 23:00

Stadionplein 2, Zwolle

Bekijk meer:wokrestaurants