Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vet verwijderen door middel van bevriezing: zo werkt het!

Aangeboden door Bio Beauty Store 8 november 2019

Nee, je hoeft niet uren in een ijskast te zitten. De cryolipolyse methode behandelt het vet plaatselijk, vervolgens verwijdert het lichaam het vet op een natuurlijk manier. Het is snel, pijnloos en het kan bij Bio Beauty Store in Zwolle. Bye bye love-handles!

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een nieuwe methode die aangeboden wordt bij Bio Beauty Store in Zwolle. De Body-wizard cryolipolyse behandelt vet op buik, billen, bovenbenen en armen. Tijdens de behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren en vervolgens op een natuurlijke manier afgevoerd. Geen heftige operatie of enge naalden, geen lastig dieet en bovenal; geen hersteltijd!  

De Body-wizard cryolipolyse behandeling is geschikt voor iedereen, zelfs voor fanatieke sporters.

Hoe werkt het?

Hoe gaat het in zijn werk? ”Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou zal het lichaam het vet op een natuurlijke manier verwijderen. Hierdoor wordt de vetlaag geleidelijk dunner”, vertelt Marianne van Bio Beauty Store. ”Zodra de behandelde vetcellen zijn bevroren, voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af.” Het goede nieuws: behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Zo kom jij van die love-handles af!

Pijnloos

Klinkt heftig? No worries, cryolipolyse is pijnloos. Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Het gebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna de buik, billen, benen of armen gericht gekoeld worden.

Beeld | Bio Beauty Store

”Dit kan in het begin erg koud aanvoelen, maar zal meestal binnen de eerste tien minuten van de behandeling verdwijnen”, legt Marijke van Bio Beauty Store uit. Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. ”Dit serum masseren we met een speciale massagetechniek in de huid.”

Bye bye love-handles

De behandeling duurt ongeveer een uur waarbij meerdere plekken (maximaal vier) op het lichaam behandeld kunnen worden. Je hoeft je niet te vervelen tijdens de behandeling. ”Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen of internetten.” Na de cryolipolyse kun je alles gelijk weer doen.

”Je kunt rekenen op vetvermindering van zo’n twintig procent. Het resultaat is zichtbaar na ongeveer twee tot vier maanden. Drie behandelingen, waar een periode van acht of twaalf weken tussen zit, zijn genoeg voor blijvend resultaat”,  laat Marianne weten.

Aanbieding

Bij vet bevriezen gaat het om de resultaten. Daarom behandelt Bio Beauty Store enkel in kuur verband. Een kuur bestaat minimaal uit drie behandelingen van zestig minuten. Op basis van deze manier van werken kun je tot veertig procent vet verliezen op een bepaalde plek. Benieuwd geworden naar cryolipolyse? Profiteer nu van de aanbieding:

Vet verwijderen door middel van bevriezing

Altijd al van je love handles al willen komen? Dat kan met cryolipolyse: deze afslankmethode bevries...

Meer over Bio Beauty Store ontdekken?

Bio Beauty Store beauty en wellness

Geopend10:00 - 17:00

Assiesstraat 124, Zwolle

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.