Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Varen, zwemmen, chillen: deze Zwolse camping is the place to be

Aangeboden door Terra Nautic 10 juli 2019

Rust, ruimte en natuur, deze camping heeft alles wat je zoekt. Terra Nautic ligt op een steenworp afstand van Zwolle, heeft een heerlijke boomgaard en bevindt zich aan de oever van de Vecht. Wat wil je nog meer?

Even helemaal weg, eens in de zoveel tijd zijn we daar allemaal hard aan toe. Nu hoef je niet meer urenlang in een benauwde auto te zitten of tientallen euro’s neer te leggen voor een plekje op de camping aan de Costa del Sol. In Zwolle hebben we namelijk de perfecte camping, gewoon om de hoek!

Kamperen aan de Vecht

Tipi tenten bij Terra Nautic | Foto Facebook Terra Nautic

De camping van Terra Nautic ligt op ongeveer vier kilometer afstand van Zwolle centrum. Ontsnap aan de drukte van de stad, zet je tent op in de boomgaard of parkeer je camper in het groene gras. De camping heeft caravanplaatsen aan- of dicht bij het water voor toercaravans.

Ook op warme dagen is Terra Nautic de oase waar jij naar op zoek bent. Zoek je verkoeling? Neem dan een duik in de Overijsselse Vecht. Op zoek naar een actieve vakantie? In de omgeving van deze Zwolse camping vind je de mooiste wandel- en fietsroutes.

Vis-hotspot

De camping beschikt over ruime plekken, speelmogelijkheden voor de kids, waaronder een trampoline, en gratis WIFI. Kun je alle kiekjes van het geweldige uitzicht delen op Instagram. In de Vecht zitten vele vissoorten zoals: witvis, snoek, snoekbaars en karper, dit maakt Terra Nautic een hotspot voor vissers. Gooi je hengel maar eens uit!

Bootje varen

Lekker bootje varen op de IJssel? Goed idee! Direct naast de camping vind je de jachthaven. Dit jaar zijn de oude steigers vernieuwd door nieuwe drijvende steigers met kunststof antisliproosters. De jachthaven aan de Vecht heeft alles wat je nodig hebt: een boothelling, ruime ligplaatsen en een plaats om de trailer te parkeren. Je vaart via de haven zo het IJsselmeer op. Ideaal!

Foto | Terra Nautic

Terra Nautic heeft een watersportwinkel met alles wat je nodig hebt voor een heerlijke tijd op het water. Ook helpen ze je graag met de aanschaf van een boot. Je vindt er zeilboten, Yamaha buitenboordmotoren, Linder aluminum boten, Pioner polyetyleen boten, Whaly polyetyleen boten, Lodestar- en Yam rubberboten, Terra Nautic sloepen en een ruim assortiment watersportartikelen. Nieuw bij Terra Nautic is de serie Pioner boten van polyetyleen. Deze boten zijn geheel onderhoudsvrij, handig! Kom langs en bekijk de Pioner 12 Dark Line en de Pioner 14 Active Dark Line zelf.

Houd jij wel van iets opvallends? Terra Nautic is de eerste in Nederland met een Pioner 10 Classic Lime Green. Neem vast een kijkje in de watersportwinkel. De koffie staat vanaf maandag t/m zondag voor je klaar!

Hier lees je meer over deze heerlijke camping:

Deze heerlijke camping ligt op steenworp afstand van Zwolle

Het lekkere weer zit er aan te komen, tijd om te kamperen! Geen zin om naar Frankrijk te rijden, maa...

Meer over Terra Nautic ontdekken?

Terra Nautic hobbywinkels

Vechtdijk 1, Zwolle

Bekijk meer:hobbywinkels

adv.