Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van dropping tot SUP yoga! 6 x actieve uitjes in Zwolle

Aangeboden door Buitensport Zwolle 22 mei 2019

Zit jij niet graag lui onderuit en houd je wel van een uitdaging? Of je nu super-sportief bent of graag buiten bent, deze actieve uitjes zijn sowieso lekker actief! Buitensport Zwolle organiseert allerlei toffe uitjes voor jou en je vrienden, familie of collega’s. En omdat je van al dat geren en gevlieg wel honger krijgt, verzorgen ze ook de smakelijke afsluiting van jouw uitje.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Eéééén schiet!

buitensport zwolle boogschieten
Archery tag | Foto Joost Jansen

Kan jij goed mikken? Tijdens Archery Tag strijden jullie met zachte pijlen en bogen tegen elkaar in teams. Goeie smoes om die vervelende collega of schoonzus eens onder vuur te nemen. Dit uitje is mogelijk vanaf 8 personen en kost 13 euro per persoon.

Tip! Geniet van een bourgondische maaltijd met uitzicht op de Agnietenplas: reserveer het arrangement Archery tag & Bourgoundisch Genieten.

Helemaal zen op een SUP-board

Stand Up Paddle buitensport zwolle
Stand Up Paddle | Foto Buitensport Zwolle

Stand Up Paddle, of SUPPEN is het leukste uitje op het water. Bij Buitensport Zwolle kun je nu ook een SUP yoga uitje plannen voor jou en je vriendinnen of collega’s. Volg een yogales op het water, wel goed je evenwicht bewaren op dat SUP-board!

Wat kost dat? SUPPEN is mogelijk vanaf 8 personen per boeking en kost 11 euro per persoon. Je kunt terecht op het stadsstrand op vrijdag van 15:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 14:00 tot 18:00 uur. Ook single SUPPERS zijn dan welkom! Een SUP yogales kost 22 euro per persoon en is te reserveren vanaf 6 personen.

Tip! Ga lekker pannenkoeken eten na het SUPPEN of  breek de week eens met een actieve lunch! Reserveer het arrangement SUPPEN & Pannenkoeken of SUP & Lunch. Op het stadsstrand kun je na het SUPPEN ook terecht voor een zomers drankje en wat te snacken. Met dit arrangement kom je volledig aan je trekken!

Blinde dropping

buitensport zwolle dropping
Foto | Buitensport Zwolle

Dropping in the wild, klinkt spannend en dat is het ook. Bij deze dropping word je niet alleen gedropt in the middle of nowhere, je krijgt ook nog eens een blinddoek om. Met behulp van kaartnavigatie, GPS, kompas en zoekopdrachten leidt de dropping jullie team door bossen en langs velden terug naar de blokhut van Buitensport Zwolle.

Een geblinddoekte dropping is te reserveren vanaf 10 personen en kost 19 euro per persoon.

Knock-out!

Buitensport-zwolle boksen
Foto | Buitensport Zwolle

Let’s get ready to rumble! Je kunt nu op legale manier je collega’s in elkaar boksen of de strijd aangaan met die ene vriendin die het altijd net wat beter weet. Waar kun je nu beter uitleven dan in de boksring. Dat wordt lachen!

Ben jij er klaar voor? Je kunt deze Knock-out reserveren vanaf  6 personen voor 8 euro per persoon.

Wie is de Mol?

wie is de mol buitensport zwolle
Foto | Buitensport Zwolle

Bij dit uitje moet jou team zoveel mogelijk munten verdienen door het winnen van allerlei actieve spelletjes. Maar pas op! Net als bij het tv-programma heeft ieder team een mol in hun midden. De mol is stiekem lid van het andere team en probeert jullie spel dus te dwarsbomen.

Spannend! Wie is de Mol is 24 euro per persoon en is in te plannen bij Buitensport Zwolle vanaf 8 personen.

Tip! Honger gekregen van de spanning? Met het arrangement Wie is de Mol & Barbecue kun je na het spel bijpraten onder het genot van een lekker stukje vlees.

Op avontuur met GPS

gps adventure buitensport
Foto | Buitensport Zwolle

Tijdens GPS Adventure strijden jullie in kleine teams tegen elkaar. De spelopdrachten duren 15 minuten en het is belangrijk dat jullie goed samenwerken. Versla jij de tegenstander tijdens ‘gootje-gootje’, ‘balans-bal’ of ‘electric fence’? Na elk spel volgt een zoekopdracht die jullie met behulp van een GPS moeten zoeken in de omgeving.

Ga jij de uitdaging aan? Dit uitje is beschikbaar vanaf 1o personen voor 19 euro per persoon.

Tip! Schuif na het spel aan bij een gourmet of barbecue met het arrangement GPS Adventure & Gourmet.

 

Bedrijfsuitjes bij Buitensport Zwolle

buitensport zwolle
Foto | indebuurt

Ben jij op zoek naar een actief of sportief uitje voor jou en je collega’s? Al deze leuke uitjes zijn perfect als teambuilding of personeelsuitje. Werken aan jullie samenwerking-skills om vervolgens samen te genieten van een borrel, barbecue of uitgebreid diner. Buitensport Zwolle heeft verschillende arrangementen voor grote groepen zoals: Stand Up Paddle & High Tea, GPS Adventure & Gourmet of Archery Tag & Bourgondisch genieten. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Wat dacht je van middagje kanoën, SUPPEN of kickbiken, inclusief pizza met zomerdrankje!

De meeste personeelsuitjes vullen een dagdeel maar er zijn ook mogelijkheden inclusief overnachting. Ga voor meer informatie naar de website van Buitensport Zwolle.


Meer over Buitensport Zwolle ontdekken?

Buitensport Zwolle sport en bewegen

Op aanvraag

Haersterveerweg 29A, Zwolle

Bekijk meer:sport en bewegen
kids-zwolle

5 x leuke uitjes met je kids in Zwolle

Wij van indebuurt Zwolle verspreiden vaak lijstjes met todo's voor (jong)volwassenen, maar voor kind...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.