Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vacature-alert! Dit Zwolse bedrijf zoekt échte avonturiers

Aangeboden door Roscom Promotie 11 september 2019

De hele dag in een muf kantoor, niets voor jou! Jij bent graag op pad en/of babbelt gemakkelijk een eind weg. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een jong en hip bedrijf in Zwolle? Match! Roscom Promotie is op zoek naar commercieel vaardige avonturiers.

On the road

De verkoop- en serviceteams van Roscom Promotie cruisen het hele land door met als doel (potentiële) klanten zo goed mogelijk te helpen. Heb je een vlotte babbel, ben je servicegericht en niet bang om mensen aan te spreken? Dan ontmoet Roscom jou graag!

Bij Roscom Promotie steken ze tijd in jouw persoonlijke ontwikkeling en staat plezier en service op één. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in persoonlijk klantcontact voor telecombedrijven als Ziggo, Caiway en Delta. Roscom Promotie vertegenwoordigt deze merken door middel van roadshows, instore demonstraties, huis-aan-huis-bezoeken en ludieke acties.

Wie zoekt Roscom

Het Zwolse bedrijf zoekt zowel commercieel medewerkers als callcenter medewerkers. Het leuke is dat je bij Roscom Promotie op allerlei manieren aan de slag kunt. Heb je een tussenjaar en zoek je een fulltime baan? Roscom verwelkomt je graag in het team. Ook studenten die een bijbaan zoeken of Zwollenaren die graag parttime aan de slag willen, kunnen aan de bak!

roscom promotie
Foto | Facebook Roscom

Wat ga je doen?

Callcenter medewerker

Als callcenter medewerker zit je dagelijks klaar om vragen te beantwoorden en afspraken met (potentiële) klanten in te plannen. Het Roscom-belteam benadert vol enthousiasme en overtuigingskracht potentiële klanten voor telecombedrijven. Ook kun je gebeld worden door klanten die vragen of suggesties hebben over een product of dienst van de opdrachtgever. Een Roscal-medewerker is vriendelijk, kan goed luisteren en is assertief en flexibel.

Commercieel medewerker

Als commercieel medewerker ben je regelmatig op pad. Commerciële medewerkers gaan bij de klanten van de opdrachtgevers langs voor advies of om service te verlenen.

Je gaat bij klanten op bezoek om informatie verstrekken over een product of de dienst en probeert een passend contract af te sluiten. Jij weet dus hoe je een goede eerste indruk maakt en bent een echte targetkiller. Omdat je bij Roscom Promotie het hele land door reist (road trip!) is het als commercieel medewerker handig als je in het bezig bent van een rijbewijs. Natuurlijk woon je in (regio) Zwolle!

De voordelen

Waarom is werken bij Roscom Promotie nu zo leuk? We zetten de voordelen nog even op een rijtje:

  • Het werk is afwisselend omdat je werkt voor verschillende opdrachtgevers.
  • De geweldige werksfeer zorgt ervoor dat jij elke dag met een lach naar je werk gaat.
  • In de Roscom Academy leer je communicatievaardigheden waar jij je hele leven nog wat aan hebt.
  • Beide functies zijn zowel fulltime als parttime beschikbaar. Je kunt doordeweeks, in het weekend en zowel overdag als in de avond aan de slag.
  • Als jij als commercieel medewerker on the road ergens moet overnachten betaalt Roscom Promotie jouw hotelbed en avondmaaltje. Natuurlijk staat het ontbijt ook voor je klaar!

Solliciteren

Meer weten over de vacatures? Check de website van Roscom Promotie. Is dit jouw droombaan en wil je gelijk solliciteren? Je mag je sollicitatie richten aan Delana Lammers ([email protected]). Meer weten? Je kunt Delena bereiken op 038-4671103.

roscom promotie

6 x daarom is werken bij Roscom Promotie zo leuk

Heb jij een tussenjaar of studeer je nog en zoek je werk? Lucky you! Roscom Promotie zoekt toppers v...

Meer over Roscom Promotie ontdekken?

Roscom Promotie werkplekken

Telfordstraat 25a, Zwolle

Bekijk meer:werkplekken

adv.