Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tweedehands fietsenmarkt: tik een nieuwe fiets op de kop voor (bijna) nop

Aangeboden door Profile Gait Rigter ‘de fietsspecialist’ 21 augustus 2019

De scholen beginnen bijna en dus is het weer zover: de jaarlijkse tweedehands fietsenmarkt van Gait Rigter. Je vindt er veel mooie, opgeknapte fietsen voor bijna niets. De fietsspecialisten helpen je graag om een nieuw tweedehandsje op de kop te tikken!

Ga toch fietsen!

Goede voornemens na de zomervakantie vol met bier en barbecue? Dit is het moment om een mooie fiets aan de haak te slaan. Fietsen is gezond en kost (bijna) niets. De keuze is reuze tijdens de tweedehands fietsenmarkt: van kinderfietsen, stationsfietsen, stadsfietsen, elektrische fietsen en alles daar tussen in. Alle fietsen worden eerst goed nagekeken en zijn zo nodig opgeknapt voordat jij er de deur mee uit mag scheuren.

Foto: Gait Rigter

Studentenfiets

Ben je student en ben je net in Zwolle komen wonen? Hier vind jij jouw stalen ros! Geen reden om een oud barrel van Marktplaats te vissen. De fietsen van Gait Rigter zijn goedkoop, maar zeker niet cheap! ”Zwollenaren kunnen op 24 augustus binnen ieder prijsbudget een mooie fiets vinden, wat je smaak ook is,” vertelt Adri-Jan Rigter. ”Ook als student vind je bij ons een goede fiets voor een fijne prijs.”

Heb jij al een goede fiets, maar is je licht kapot of is je band lek? ”Tijdens de markt is het eveneens mogelijk om kleine reparaties direct uit te laten voeren in de werkplaats,” laat Adri-Jan weten. Handig!

Keuzestress?

Sla je slag dus aanstaande zaterdag! Last van keuzestress? Op het plein voor de fietsspecialist vind je verschillende kraampjes met accessoires, drankjes en hapjes. Geniet van een gratis kopje koffie, thee, cake, zak popcorn of fris ijsje terwijl je jouw nieuwe fiets uitkiest.

jips-ijs
Foto: Facebook Jip’s Ijs

Jipke, het bekende ijsmeisje uit Hattem, is dit jaar ook van de partij. ”Er komen heel wat mensen op de markt af, dus ze kan een mooi zakcentje verdienen!” Leuk voor Jipke en voor jou! Want zoals de weersvoorspellingen er nu uitzien wordt het zaterdag lekker weer. Fiets dus even langs de tweedehands fietsenmarkt van Gait Rigter.

Hoewatwaar: zaterdag 24 augustus tussen 07:00 en 17:00 uur bij fietsspecialist Gait Rigter, Rembrandtlaan 70.Meer over Profile Gait Rigter ‘de fietsspecialist’ ontdekken?

Profile Gait Rigter ‘de fietsspecialist’

fietsenmakers

Geopend08:00 - 21:00

Rembrandtlaan 70, Zwolle

Bekijk meer:fietsenmakers

adv.