Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sneak peek: binnenkijken bij deze gloednieuwe woonwinkel in hartje Zwolle

Aangeboden door Winkelcentrum Het Eiland 4 september 2019

Morgen opent de Trendhopper Citystore in Zwolle en wij mochten alvast binnenkijken. De 1000 vierkante meter experience store is gevestigd tegenover de Bever op Het Eiland en is de eerste citytstore van Nederland. Primeurtje dus voor winkelcentrum Het Eiland. 

Trendhopper Zwolle

Voor wooninspiratie hoef je niet langer naar een grote woonboulevard te rijden. De nieuwste woontrends shoppen Zwollenaren voortaan bij de Trendhopper op Het Eiland.

Bij de Trendhopper vind je alles op gebied van wonen. Van banken, tafels en stoelen tot lampen en woonaccessoires, zoals spiegels, fotolijsten en klokken. Én dit is de eerste Trendhopper die ook trendy keukens verkoopt. De citystore barst van de fashionable producten van merken als BePureHome, Janzen, Silk-ka, Urban Nature Culture, Gusta en Urban Cotton.

Foto | indebuurt

Experience store

De winkel, inclusief coffeecorner, draait helemaal om de beleving van woonideeën en nieuwe interieurtrends. De benedenverdieping is één grote etalage, waar jij als klant doorheen mag lopen. Op de bovenverdieping is er ruimte om te werken (free Wi-Fi), te vergaderen of gezellig koffie te drinken. Maak kennis met het assortiment en laat je inspireren.

Op de Wandkraft scrol je handig door de prachtige schilderijen die Trendhopper verkoopt. Kies een schilderij, bepaal de afmetingen en bestel! In de winkel kun je (handig) betalen met je telefoon.

Foto | indebuurt

Stijladvies

De winkel is zo ingedeeld dat je bij de meubels ook bijpassende accessoires vindt, in industriële en Scandinavische stijl. Geen idee wat voor kleur mooi staat bij die nieuwe bank? Dan neem je toch een stofje mee naar huis om te testen? Over een paar maanden kun je bij de Trendhopper in Zwolle ook terecht voor stijladvies.

Opening

Benieuwd geworden? Vanaf morgen kun je naar binnen lopen bij de Trendhopper Citystore op Eiland 12. De winkel zal op 19 september 2019 officieel geopend worden.


Meer over Winkelcentrum Het Eiland ontdekken?

Winkelcentrum Het Eiland winkelcentra

Gesloten09:30 - 21:00

Pletterstraat 41 , Zwolle

Bekijk meer:winkelcentra
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.