Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shoppen maar! Deze winkel in Zwolle Zuid wordt een outlet store

Aangeboden door SUD Mode & Living 19 juni 2019

Groot nieuw mensen! SUD Dames Mode stopt en wordt (weer) volledig een herenmodezaak. De komende maanden gaat de kledingwinkel langzaam weer terug naar zijn roots. Dat betekent opheffingsale in de damesmode met hoge kortingen. 

SUD Mode is al 29 jaar een begrip in Zwolle Zuid. Gestart als herenmodezaak First Man verdubbelde de kledingwinkel de afgelopen jaren zijn oppervlakte. In 2012 ging de winkel in Zwolle Zuid ook damesmode verkopen, met een nieuwe naam: New Wo//Man.

Afscheid

Toen de modezaak in 2018 werd overgenomen door Karsten Storms kreeg de modezaak een verfrissende make-over met een aantal nieuwe merken. Al snel bleek dat de kracht van de winkel toch in de herenmode zit. SUD heeft een grote, vaste klantenkring die toch voornamelijk voor de herenmode komt. De damesmode werd in eerste instantie goed ontvangen. Maar door de historie van SUD en de ruim aanwezige concurrentie in Zwolle Zuid is er helaas niet voldoende animo om door te gaan met het damesgedeelte.

sud outlet
Foto | SUD

De knoop is doorgehakt! SUD gaat terug te gaan naar zijn roots en zal zich weer volledig focussen op herenmode. Vanwege het afscheid van de damesmode wordt het gedeelte aan de kant van de Capellenstraat nu een tijdelijke outlet, onder de naam Dames Outlet Zuid. Om onduidelijkheden te voorkomen komt er een wand tussen de heren- en damesmode van SUD. Na het winterseizoen wordt er ruimte gemaakt voor een andere winkel.

Opheffingssale

Opheffingssale in het damesgedeelte van SUD dus. Al die toffe items van Part Two, InWear, Soaked in Luxury, Esqualo, Para-mi en Tom Tailor shop je nu met lekker veel korting. Ook na de zomer kun je nog profiteren van hoge kortingen. De najaar- en wintercollecties zullen namelijk gewoon binnenkomen en gaan dan ook gelijk door naar de sale. Shoppen maar!

Foto | SUD
Foto | SUD
Foto | SUD
Foto | SUD

Meer over SUD Mode & Living ontdekken?

SUD Mode & Living kledingwinkels

Vandaag gesloten

vVan der Capellenstraat 144, Zwolle

Bekijk meer:kledingwinkels
karsten

Deze kledingwinkel in Zwolle-Zuid onderging een verfrissende facelift

SUD Mode & Living is sinds een jaar te vinden in winkelcentrum Zwolle-Zuid. Geen nieuwe spot, maar e...

adv.