Salute! Dit is het verhaal achter de huisgemaakte limoncello van Bokkers te Buiten

Aangeboden door Bokkers te Buiten 12 juli 2019

Limoncello, hét verfrissende aperitief voor op warme zomeravonden. Ingrediënt voor een heerlijke cocktail en de perfecte afsluiter voor lunch of diner. Bij Bokkers te Buiten maken ze deze heerlijke citroenlikeur zelf! 

Hoe het begon…

De limoncello is puur ontstaan uit passie. Het begon allemaal toen Nicole van Sonsbeek en Martijn Bokkers bezig waren met de heropbouw van hun restaurant. Een drukke tijd waarin veel geregeld moest worden. Uren aan het werk achter de laptop deed chef Bokkers, wie normaal achter zijn fornuis leeft, niet veel goeds.

Foto | Bokkers te Buiten

Op zoek naar afleiding en uit culinaire drang ontstond bij Martijn het spontane idee om zelf limoncello te gaan maken. En zo ging hij aan de slag, in de kleine keuken in de flat van het ondernemersduo. De Bokkers te Buiten limoncello was geboren! Inmiddels wordt de citroenlikeur gemaakt in de nieuwe keuken van Bokkers te Buiten. Er staat een nieuwe voorraad op je te wachten!

Salute!

Bij Bokkers te Buiten kun je genieten van een cava-limoncello met framboos, of drink het drankje als aperitief na een heerlijk diner of lekkere lunch, net als de Italianen doen. Van deze verfrissende likeur kun je op elk moment van de dag genieten. Kom jij ‘m proeven? Het zonnige terras van Bokkers te Buiten roept!

bokkers te buiten terras

Dit bourgondische restaurant in Zwolle heeft één van de zonnigste terrassen

Bij Bokkers te Buiten kun je heerlijk decadent dineren, plat du jour eten, of je nu veganist bent of...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bokkers te Buiten. Meer over Bokkers te Buiten ontdekken?

Bokkers te Buiten restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 21:00

Rodetorenplein 16, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.