Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Zwolle: Delvry. ‘Onze producten komen rechtstreeks van de boer’

Aangeboden door Delvry 20 juni 2020

Regionale én verse producten, bij jouw op de stoep geleverd? Dat kan! Delvry is een nieuwe bezorgservice voor dagverse producten van regionale leveranciers. Denk aan vlees en vis, zuivelproducten, aardappelen en groente, maar ook brood en banket. “De volgende stap wordt een digitale supermarkt voor regionale houdbare producten.”

De bezorgservice startte een paar maanden geleden in Flevoland, maar bezorgt sinds kort ook in Zwolle. Raymond Schuurman, verantwoordelijk voor Delvry Zwolle, is zelf een Zwollenaar: “Ik ben een maand later aangehaakt, om de twee startende ondernemers te ondersteunen.

Razendsnelle service

Waarmee wij ons onderscheiden van de bezorgservice van diverse supermarkten? De versheid en de snelheid van bezorgen. Die snelheid kunnen zij niet waarmaken. Daarnaast komen onze producten rechtstreeks van de boer.” En weet je wat handig is? Bestel je voor 17.00 uur, dan heb je de producten de volgende dag al in huis. Zo uit de polder. Dat is nog eens snelle service!

Lokale ondernemers steunen

Delvry is een initiatief van twee ondernemers uit Dronten. Zij merkten direct aan het begin van de coronacrisis dat er een grote vraag was naar lokale producten. Daarnaast zat er een groot aantal boeren met een overproductie, onder andere door het sluiten van de restaurants. Ze zochten naar een manier om iedereen in en rond Dronten makkelijk en snel van verse boodschappen te voorzien. Hun idee is vervolgens snel opgepakt en uitgewerkt door ondernemend Dronten.

Actief in Flevoland en sinds kort dus uitgebreid naar Kampen én Zwolle. “Die vraag naar lokale producten is gebleven. Het is een heel waardevol initiatief. Je steunt de lokale ondernemers – die je in een kleine omgeving wellicht zelfs van gezicht kent – en krijgt daar verse producten voor terug. Je hoeft er je huis niet eens voor uit.”

boodschappen Delvry
Foto | Delvry

Elke dag vers op je bord

Het bedrijf richt zich op lokale en regionale telers, boerderijen en andere leveranciers van versproducten. Hun missie? ‘Elke dag vers eten op je bord’. “Vers staat voor ons voor een gezonde levensstijl, producten zonder conserveringsmiddelen en het komt rechtstreeks van het platteland.” Delvry werkt nog niet samen met Zwolse ondernemers, maar staat hier zeker voor open. “Alle lokale ondernemers kunnen bij ons aanhaken, dus voel je je geroepen: neem dan contact met ons op!”

Toekomstdromen

Of het bedrijf nog dromen heeft? “Een online supermarkt met regionale houdbare producten. Je kunt geen groenten voor een verse soep aanbieden, zonder bouillonblokjes te verkopen. We zijn er al mee bezig, het zou zomaar eens kunnen dat het over een week al online staat!”

Enthousiast? Bestel via de oranje button en geniet morgen al van de lekkerste versproducten bij jou uit de buurt!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Delvry. Meer over Delvry ontdekken?

Delvry

Staalwijk 120, Dronten

adv.