Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Niet te lang wachten: drie-, vier- of vijfgangen diner in een kerstwalhalla

Aangeboden door Bilderberg Grand Hotel Wientjes 18 oktober 2019

Kijk jij al uit naar de feestdagen? Gezellig bijkletsen, lekker eten en wijntjes drinken met familie en vrienden. Voor je het weet is het alweer zover! Wil jij je tijdens de kerst nergens zorgen over hoeven maken? Bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes geniet je tijdens de feestdagen van een heerlijk kerstdiner geheel in sfeer. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en je wordt de hele avond in de watten gelegd!

Kerstavond

Vier je kerst op kerstavond? Dat kan bij Wientjes! Chef-kok Daiël van Lente heeft samen met zijn team speciale gerechten samengesteld voor een overheerlijk drie-, vier-, of vijfgangendiner. Op kerstavond kost een driegangendiner 42,50 euro, een viergangendiner 49,50 euro en een vijfgangendiner 52,50 euro per persoon.

Liever à la carte dineren, kan gewoon! Let op: wanneer je a la carte kiest in plaats van het drie-, vier- of vijfgangendiner, dan betaal je de losse bedragen van de gerechten. Heb je allergieën, dieetwensen of eet je bepaalde producten niet? Geen probleem, de keukenbrigade houdt hier zeker rekening mee.

Eerste & tweede kerstdag

Tijdens beide kerstdagen kun je komen genieten van een heerlijk vijfgangendiner met diverse amuses voor € 62,50 per persoon. We mogen alvast verklappen dat er eerste kerstdag een heerlijke ravioli met bospaddenstoelen, truffel, knolselderij en een saus van cèpes op het menu staat. Als dessert serveert Wientjes een pastel de nata met vijg, parfait van Zwolse Hanzebitter en een mousse van pure chocolade en zeezout. Kerstig en Zwols, wij krijgen er nu al zin in! 

Beeld | Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Tweede kerstdag kun je smullen van een gebakken hertenbiefstuk met een jus met geroosterde beukenzwammen en truffel. Houd ruimte voor het toetje! Want dat is tweede kerstdag een feestelijke panna cotta van rode kool met kaneel, een cassis sorbet en chocolade. Jammie!

Live muziek

Tijdens de kerstdagen pakt Wientjes flink uit en wordt het hotel een waar kerstwalhalla. Het diner vindt plaats in een sfeervol ingerichte ruimte. Leuk extraatje: tijdens het vijfgangendiner kun je op de eerste en tweede kerstdag genieten van live muziek. Natuurlijk helemaal in kerstsfeer! Combineer het diner met een heerlijk wijnarrangement of begin de avond met een aperitief en amuse in het Grand Café.

Beeld | Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Kidsproof

Tijdens deze feestdagen wordt er ook aan de kleine gasten gedacht. De menu’s van Bilderberg Grand Hotel Wientjes zijn helemaal afgestemd op kinderen. Fijn om te weten toch? Dus, trommel je hele familie op en wij zeggen: ‘fijne kerstdagen bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes!’

Reserveren

Kan je niet meer wachten tot het kerst is en wil jij die gezellige kerstdagen bij Wientjes vieren? Reserveer dan nu snel via 038-4254254 of mail naar [email protected] En wacht niet te lang, want de beschikbare plekken gaan hard!


Meer over Bilderberg Grand Hotel Wientjes ontdekken?

Bilderberg Grand Hotel Wientjes hotels

Op aanvraag

Stationsweg 7, Zwolle

Bekijk meer:hotels

adv.