Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Naomi (29) heeft haar eigen schoonmaakbedrijf: ‘Je moet wel sterk in je schoenen staan’

Aangeboden door Luxury Cleaning Services 21 juni 2019

Naomi Engelhardt is een echte girlboss. Twee en half jaar geleden zette ze haar eigen schoonmaakbedrijf op: Luxury Cleaning Service. Sindsdien maakte ze schoon bij tientallen bedrijven in Zwolle en omgeving, maar ook gewoon bij mensen thuis. ”Ik vind schoonmaken heerlijk, het geeft zoveel rust als alles netjes is.”

Girlboss

Overvolle werkroosters, nauwelijks tijd om je werk af te maken… Naomi dacht, dat kan anders! Na een aantal jaar in de thuiszorg en in de schoonmaak te hebben gewerkt besloot ze om voor zichzelf te beginnen. ”Nog steeds één van de beste keuzes van mijn leven. Ik heb nu voldoende tijd om mijn werk goed te doen, kan zelf mijn uren indelen en heb veel meer vrijheid.” Ze runnen het bedrijf samen, Naomi en haar man, met drie kinderen is het wel zo handig dat je als ondernemer zelf je tijd kunt indelen.

Van de was tot gevelreiniging, de ramen lappen of alleen stofzuigen. Bij Luxury Cleaning Service is alles mogelijk. Naomi en haar team van topschoonmakers nemen zelf de beste schoonmaakspullen mee, je hoeft dus zelf niets in huis te halen. ”Vaak weten mensen niet waar ze moeten beginnen, zien ze niet wat nodig is of weten ze niet welke middelen ze moeten gebruiken. Die mensen kun je dan ontlasten. Je hoeft echt niet uren bezig te zijn met schoonmaken, zolang je maar weet hoe het moet en de juiste producten gebruikt.”

Ik denk wel eens: wat is hier gebeurd?!

Geen luxe

Een schoonmaker is zeker geen luxe of alleen voor rijke mensen. ”De mensen waar ik kom wonen niet alleen in grote villa’s, maar gewoon in rijtjeshuizen.” Haar klanten zijn werkende mensen, jonge gezinnen waarvan beide ouders een drukke baan hebben of hulpbehoevenden en PGB-houders. Een schoonmaker hoeft niet duur te zijn, je maakt het zo gek als je zelf wilt. ”Bij de één krijg je tijd om alles tot in de puntjes schoon te maken, de ander zegt ‘haal er even een zwabber doorheen.’ Iedereen ervaart schoon anders, maar voor Naomi is niets te vies!

Tekst gaat door onder het beeld

luxury cleaning service
Foto | indebuurt

”Ik krijg alles schoon. Natuurlijk zijn er wel eens dingen niet leuk. Ik denk wel eens: wat is hier gebeurd?! Het is algemeen bekend dat het een zooitje is in openbare toiletten, daar moet je je voor af kunnen sluiten. Je moet wel sterk in je schoenen staan en doorzettingsvermogen hebben.” Het schoonmaken zit in Naomi’s genen en dat blijkt. Haar woonkamer is gezellig ingericht, maar keurig opgeruimd. ”Mijn kinderen zien het als dingen vies zijn en ruimen zelf hun troep op. Ik ben zelf ook dankbaar en dienstbaar opgevoed, daar heb je je leven lang profijt van!”

Extra aandacht

Luxury Cleaning Service staat voor kwaliteit, service en goede communicatie. Heeft de badkamer een keer een extra beurt nodig? Naomi kijkt met je mee en werkt (in overleg met jou) rustig een uurtje langer door. ”Soms moet ik een stapje terug doen, dan denk ik: dat kan ik ook nog wel even schoonmaken, maar dat hoeft dan niet. De meeste mensen vinden het wel heel fijn dat ik het aangeef en met ze mee denk. Ook als iemand niet helemaal tevreden is, komen we gewoon nog even terug.”

Wil je weten wat Luxury Cleaning Service voor jou zou kunnen betekenen? Naomi komt graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking en een offerte op maat!


Meer over Luxury Cleaning Services ontdekken?

Luxury Cleaning Services dienstverlening

Op aanvraag

Botlek 23, Zwolle

Bekijk meer:dienstverlening

adv.