Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier shop je hippe kinderkleding en meer: ‘Mensen zijn vaak blij verrast als ze ons ontdekken’

Aangeboden door Mens & Kinders 17 september 2020

Nu de H&M Kids verdwijnt, zijn er steeds minder leuke winkels om te shoppen met je kleintje. Bij conceptstore Mens & Kinders aan de Assendorperstraat hebben ze een breed assortiment toffe kinderkleding (maat 50 t/m 140), hippe laarsjes en slofjes voor een goede prijs. En je vindt er meer dan alleen kleding! ”Niet iedereen weet dat we hier zitten. Mensen zijn vaak blij verrast als ze ons ontdekken”, aldus eigenaresses Jorien en Susanne.

Het eerste deel van de herfst/wintercollectie hangt al in de rekken. ”We verkopen nu veel natuurlijke herfstkleuren, zoals bruin en groen”, vertelt eigenaresse Jorien. Bij Mens & Kinders verkopen ze kinderkleding van merken als Looxs, 4Funky Flavours, Lil’ Atelier, Your Wishes, Kids Up, MP Denmark met sokken en maillots en de Zwolse kledingmerken Pexi Lexi en Sweet & Small, handgemaakte newbornkleding.

Kinderkleding shoppen in Zwolle

Kinderen groeien vaak snel en soms is het lastig om te bepalen welke maat hij of zij nodig heeft. De medewerkers van Mens & Kinders weten er alles van en adviseren je graag. ”Kindermaten variëren erg per merk”, legt Jorien uit. ”Hoe zonde is het als dat leuke rompertje al na twee weken weer te klein is.” Mens & Kinders heeft een paskamer en kleding ruilen is geen probleem.

”Organische stoffen zijn nu echt een trend”, vertelt Susanne. ”Wij vinden het belangrijk dat kleding eerlijk geproduceerd is en comfortabel zit, zodat kinderen lekker kunnen spelen en ravotten.” Daarnaast verkoopt de conceptstore kleding van 4Funky Flavours voor volwassenen met dezelfde print als kinderkleding: matchy matchy!

Tekst gaat verder onder de galerij.

(Kinder)café, gymzaal en advies

Maar het stopt niet bij kleding. Mens & Kinders verkoopt ook speelgoed, draagzakken en -doeken, cadeautjes, boeken, knuffels en andere accessoires. Ze hebben zelfs een (kinder)café met gymzaal en geven advies op het gebied van dragen en borstvoeding. ”De peutergym is razendpopulair op het moment”, vertelt Jorien, die de lessen verzorgt. ”Na de peutergymlessen gaat de zaal open. Voor een klein bedrag kunnen kinderen zo lang spelen als je wilt, terwijl ouders genieten van een cappuccino en een lekker stukje huisgemaakt gebak.”

Kortom: bij Mens & Kinders vind je alles wat je nodig hebt voor je kleintje onder één dak. Loop gerust eens binnen in de winkel aan de Assendorperstraat, parkeren kan voor de deur en de koffie staat klaar!

Even binnengluren:Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mens & Kinders. Meer over Mens & Kinders ontdekken?

Mens & Kinders

speciaalzaken

Gesloten08:30 - 17:00

Assendorperstraat 66, Zwolle

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.