Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier scoor jij tijdens de Bruisweken een snelle snack!

Aangeboden door SPAR City Zwolle 26 augustus 2019

De Bruisweken zijn officieel van start! Als aankomende student ga je de komende week samen met je klas alle studentenhotspots ontdekken. Eén van die hotspots verklappen we alvast in dit artikel….

Zwolse hotspot

Zwolle barst van de hotspots voor studenten! Bij poppodium Hedon worden de leukste feestjes georganiseerd, goedkope drankjes drink je bij café de Stoof en daartegenover zit (hoe handig!) Spar City Zwolle.

Je eerste ochtend op de Bruiscamping: snel je tent uit, want er staan allerlei leuke dingen op het programma vandaag. Het was gezellig gisteravond, maar je bent nu best brak. Snel op de fiets en even langs Spar City! Daar scoor je nu een kopje koffie voor een euro met een gratis koek om je dag goed mee te beginnen (ook handig voor alle Zwolse working bees). Niet zo’n koffiedrinker? Een blikje Red Bull geeft jou weer genoeg energie om de volgende Bruisdag te verslaan.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Studentendeals

De Spar bevindt zich midden in de binnenstad, ideaal voor of na het stappen of gewoon voor een snack on the road. Deze week scoor je twee snacks (bijvoorbeeld en frikadelbroodje) voor maar twee euro. Hoppa!

Zo’n bruisweek is niet de meest gezonde week, met al die biertjes en lekkere snacks. Gelukkig heeft Spar City een aanbieding waarbij jij deze week toch nog wat groenvoer binnen krijgt. Een lekker lunchsalade (bijvoorbeeld pulled chicken) voor maar drie euro. Je krijgt er een gratis spork bij ( je weet wel, zo’n multifunctioneel bestekje) dus je krijgt geen vieze handen.

’s Avonds is het weer tijd voor party-party. Dat BVO’tje (biertje voor onderweg, duh) haal je natuurlijk ook bij Spar City, daar kost een blikje Grolsch nu namelijk maar één euro. Veel plezier deze week en welkom in Zwolle!

Studentendeals bij Spar City

Even snel een happie eten of een lekkere snack scoren tijdens de Bruisweken? Spar City Zwolle voorzi...

Meer over SPAR City Zwolle ontdekken?

SPAR City Zwolle supermarkten

Gesloten07:00 - 22:00

Oude Vismarkt 46, Zwolle

Bekijk meer:supermarkten

adv.