Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Zwolle wordt binnenkort gebouwd

Aangeboden door Woonfabriek Zwolle 15 oktober 2019

Woonfabriek heeft goed nieuws voor iedereen die zich graag wil settelen in Zwolle. De komende jaren zullen een aantal gebieden een transformatie ondergaan waardoor er nieuwe woonwijken gaan ontstaan.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Zwolle is een Hanzestad en een studentenstad. En dat merk je: de dynamiek spat van onze historische én hippe stad aan de IJssel af. Wandel door het bruisende centrum en ontdek inspirerende boetieks, lekkere koffietentjes, boeiende musea, de beste restaurants en nog veel meer. Kortom: Zwolle gun je iedereen!

Woonwensen

Jouw woonwensen zijn belangrijk! Om ontwikkelaars zo goed mogelijk te informeren en te adviseren zijn jouw woonwensen onmisbaar. Het gaat er niet alleen om wáár je wilt wonen, maar bijvoorbeeld ook hoe groot je wilt wonen, welk type woning jouw voorkeur heeft en in welke prijsklasse je een huis zoekt. Hoe completer, hoe beter!

Nog geen (complete) woonwensen ingevuld? Dat kan op de website van Woonfabriek Zwolle.

Waar?

Neem een kijkje op de interactieve kaart van Woonfabriek Zwolle en kijk waar er in de toekomst gebouwd of getransformeerd gaat worden. Een aantal locaties zetten we alvast voor je op een rijtje.

Tippe (Stadshagen)

Stationsgebied

Zwartewaterallee

Oosterenk

Weezenlanden-Noord

Noordkant binnenstad

Kamperpoort

Weten hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw woondroom in Zwolle vervult wordt? Om er zeker van te zijn dat al die nieuwbouwwoningen aansluiten bij jouw wensen, hoort Woonfabriek graag van jou wat er gebouwd moet worden. In het artikel hieronder lees je er meer over.

woonfabriek woonwensen

Zo wordt jouw woondroom werkelijkheid

Het huis van je dromen? Hoe ziet dat er uit? Belangrijk om over na te denken want met jouw woonwense...

Meer over Woonfabriek Zwolle ontdekken?

Woonfabriek Zwolle makelaars

Gesloten09:00 - 17:00

Assiesstraat 126, Zwolle

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.