Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis weekpas en de kidsclub: 6 x daarom is het bij deze sportschool zo chill

Aangeboden door Vital Palace 25 september 2019

Ben je op zoek naar een sportschool die altijd open is en waar het nooit te druk is? Waar jij geen nummertje bent, maar waar de trainers echt betrokken zijn bij jouw fitjourney? Dan is Vital Palace the place to be!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Persoonlijke begeleiding

Beeld | Vital Palace Zwolle

Bij Vital Palace ben jij geen nummertje. Persoonlijke begeleiding is de norm, want alleen zo behaal jij resultaten waar je trots op kunt zijn. Vital Palace is jouw eigen personal trainer, hoe chill is dat! Op maandag,- dinsdag- en woensdagavond kun je vanaf 16:00 terecht voor gerichte fitnessbegeleiding. Ook op donderdag zijn de trainers vanaf 18:00 beschikbaar voor advies en kun je een afspraak maken voor persoonlijke begeleiding.

Gratis weekpas

Beeld | Vital Palace Zwolle

Vital Palace biedt iedere nieuwe sporter een gratis proefweek aan. Zo kun je sfeer proeven en alle faciliteiten in de club uitproberen. Wil je een keer meedoen met een groepsles of onder begeleiding trainen? Kom langs of bel Vital Palace. Ze reserveren graag een plekje voor je!

De gratis weekpas of dagpas is geheel vrijblijvend en kun je hier aanvragen.

Relaxen

Beeld | Vital Palace Zwolle

Vital Palace is een gym, zonnestudio en sauna in één. Keihard trainen en keihard relaxen, is het motto. In de Vital Palace zonnestudio kun je goedkoop zonnen. Tip: houd de happy hours in de gaten. In de sauna kunnen mannen en vrouwen gescheiden ontspannen. Super chill en goed voor je spieren!

Kidsclub

Beeld | Vital Palace Zwolle

Fitte mama’s en papa’s opgelet! Nieuw bij Vital Palace is de Kidsclub. Op zondagochtend kun jij lekker gaan trainen terwijl je kinderen worden vermaakt. Ideaal, want nu hoef je geen oppas te regelen en mag de kleine ook gezellig mee sporten. Meer weten over Kidsclub? Check de website!

Unieke groepslessen

Beeld | Vital Palace Zwolle

Ben je die standaard groepslessen in de sportschool een beetje zat? Bij Vital Palace doen ze het heel anders! De groepslessen zijn elke week anders (sporten mag niet saai worden) en zijn superresultaatgericht. Probeer eens een lesje Jumping Fitness (op trampolines!) of Kickfit, een soort kickboksen.

Een maand gratis sporten

Beeld | Vital Palace Zwolle

Wil jij je aansluiten bij de Vital Palace Club? Als jij je nu inschrijft kun je de eerste maand onbeperkt gratis sporten en betaal je geen inschrijfgeld. Een abonnement bij Vital Palace is inclusief fitness begeleiding, voedingsadvies, vetmeting, persoonlijke voeding en/of trainingsschema’s, groepslessen, sauna en de Vital Palace app.

Hier lees je meer over de septemberdeal.


Meer over Vital Palace ontdekken?

Vital Palace

Geopend07:00 - 22:00

Tuinstraat 15, Zwolle

Een maand gratis onbeperkt sporten en meer bij Vital Palace

De zomer komt aan zijn eind en voor velen is de vakantie weer voorbij. Vaak laten we ons tijdens de ...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.