Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geen gedoe met onmogelijke maten bij Sandwich Fashion Zwolle

Aangeboden door Sandwich Fashion Zwolle 17 mei 2018

Je kent het wel: bij de ene winkel heb je maatje 36 nodig en bij weer een andere winkel heb je maat 42. Of soms zit geen enkele maat goed. Heel verwarrend en soms zelfs frustrerend, maar bij Sandwich Fashion hebben ze de gebeden van de Hollandse vrouw gehoord.

Sandwich Fashion komt namelijk van Nederlandse bodem en alle jurkjes, tuniekjes, broeken en jasjes vind je in ‘gewone’ Nederlandse maten. Halleluja! Geen gedoe meer met onmogelijke maten. Daarom zijn we ook zo blij dat er in maart een spiksplinternieuwe kledingwinkel van Sandwich Fashion in Zwolle is geopend.

sandwich-zwolle
Hollandse maten, een hedendaagse stijl en innovatieve ontwerpen bij Sandwich Fasion Zwolle

Comfortabel en niet saai

Sandwich Fashion is een uniek merk in de modebranche, want al hun kleding wordt in eigen huis (Nederland) ontworpen. Hierdoor zijn ze in staat de maten af te stemmen op het figuur van de Nederlandse vrouw en het ontwerp en het uitwerken van dit ontwerp stap voor stap te controleren, wat zorgt voor een hedendaagse stijl en innovatieve ontwerpen.

sandwich-zwolle
Eindeloos combineren

Eindeloos combineren

Wat maakt Sandwich Fashion nog meer bijzonder voor vrouwen? Nou, je vindt er kleding van natuurlijke materialen en ze hebben elke maand een nieuwe collectie. De items van Sandwich zitten dus erg comfortabel én je kunt de outfits elke dag dragen, zonder saai te worden. Wat wil je nog meer? Precies, eindeloze combinatiemogelijkheden. Elke collectie bij Sandwich Fashion Zwolle is een uitgebalanceerde samenstelling van stijlen, kleuren, patronen, materialen en silhouetten. Van jas tot jurk en van blouse tot broek: alle items kunnen gedurende de seizoenen met elkaar worden gecombineerd. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je jurkje van het zomerseizoen niet past bij dat ene leuke jasje uit de lentecollectie.

sandwich-zwolle

Things

Maar ze maken meer dan alleen kleding bij Sandwich. Er is ook een heuse interieurcollectie, genaamd Sandwich Things, die bestaat uit borden, kommetjes, kopjes, kaarshouders, kaarsen, servetten, vaasjes en kussens. Net als bij hun kledingcollectie verrassen ze je ieder seizoen met nieuwe producten in de interieurcollectie. En de Sandwich Things zijn niet alleen leuk om zelf te hebben, maar ook superleuk om weg te geven als cadeau. De borden, kommetjes en kopjes komen namelijk in een mooie cadeaudoos.

sandwich-zwolle
Een kleine selectie van de fijne interieurcollectie van Sandwich Fashion

Ook de Sandwichbeleving meemaken?

Ga dan even een kijkje nemen in deze knappe winkel aan de Diezerstraat 107 of ga op 9 juni naar de Trenddag van Sandwich Zwolle. Dan word je ondergedompeld in de trends van het moment. Een mannequin showt je de nieuwste kledingtrends en een visagist geeft je allerlei tips en tricks op het gebied van make-up.

Neem hier vast een kijkje in de winkel van Sandwich Fashion Zwolle: 

sandwich zwolle

Wij gluren even binnen bij de nieuwe Sandwich

Van kleding shoppen krijgen wij nooit genoeg. Daarom zijn we ook zo blij dat er in de Diezerstraat w...


Meer over Sandwich Fashion Zwolle ontdekken?

Sandwich Fashion Zwolle

kledingwinkels

Gesloten13:00 - 17:30

Diezerstraat 107, Zwolle

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.