Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Zwolle

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met  FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Zwolle. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Naar de expositie van Sticks in Museum de Fundatie

stickss
Red Bull Media House – Desire van den Berg

Zwolse rapper Sticks (bekend van Opgezwolle) koos ervoor zijn nieuwe muziek niet uit te brengen op Spotify, YouTube, plaat of vinyl. In plaats daarvan maakte hij een toffe expositie: ‘Onrust’. Dus trommel je vrienden op en ga op zondagmiddag de expositie van Sticks checken. Dit kan tot 5 januari 2020, je hebt dus nog even!

Borrelen bij Las Rosas

©Yourlittleblackbook.me.

Ga gezellig borrelen bij Las Rosas. Ze hebben hier heerlijke tapashapjes als kaasplankje, nachos of een portie bittergarnituur. Tip: bestel daarbij een drankje van FÏNLEY. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Je kunt kiezen uit een frisse Tonic, Ginger Ale of Bitter Lemon.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY .

Wandelen bij het Engelse Werk

Foto | indebuurt

Wat is nu een beter moment voor een mooie herfstwandeling dan de zondagmiddag? Lekker uitslapen en daarna samen een frisse neus halen op één van de mooiste plekjes in Zwolle: het Engelse Werk. De bomen kleuren weer prachtig, #instamomentje!

 Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.