Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even geen festivals, wel festivalfood uit de Zwolse Foodtruck van Arthur en Elisabeth

Aangeboden door Indy Truck 22 mei 2020

Even geen Rollende Keukens dit Hemelvaartsweekend, maar Foodtruck INDY van Arthur en Elisabeth rolt gewoon door. Met de Drive-IN-DY aan de Ceintuurbaan met afhaalthais voor thuis. Ook fungeert de foodtruck tegenwoordig als ‘buurtkeuken’ om buurbewoners te laten genieten van hun Thaise gerechten. ”Wij kunnen niet stil blijven zitten.”

Het idee ontstond jaren geleden in Spanje tijdens een ware cook-off tussen Arthur en een vriend. Na zijn Thaise beefsalade geproefd te hebben, riep die uit: ”Hier moet je wat mee doen!” Arthur was geen professionele kok, maar wel een groot liefhebber van de Thaise keuken. Goed eten, zonder e-nummers, met verse en natuurlijke ingrediënten, dat was zijn specialiteit.

Thaise foodtruck

Het plan liet hem niet los. Na biologische broodjes en tosti’s geserveerd te hebben op de Melkmarkt in de inmiddels aangeschafte Mercedes 508, kwam de Thaise foodtruck er toch. De truck met healthy fresh Thai food op eigentijdse wijze werd megapopulair en stond op allerlei festivals: van grote evenementen als Lowlands, Mañana Mañana en internationale vakbeurzen in de RAI tot kleine(re) festivals als Kuna. Tot de coronacrisis roet in het eten gooide…

Tekst gaat verder onder de foto

”Alles is afgelast en de foodtruck staat waarschijnlijk het hele jaar stil”, vertelt Elisabeth. Toch zitten de ondernemers zelf niet stil. ”Het is toch je passie! Daarnaast moeten we wel, want de kosten gaan gewoon door.”

Drive-IN-DY

Dus zet INDY elk weekend de ‘mastertent’ op in de loods aan de Ceintuurbaan. Daar kun je nu van vrijdag tot en met zondag een pad thai, groene curry of de befaamde beef salad afhalen. Geen snelle snack, maar een volledige maaltijd! Bestellen kan heel makkelijk via de website of WhatsApp en vervolgens kun je jouw maaltje tussen 17:00 en 20:00 uur afhalen aan de Ceintuurbaan 16M. In de rij hoef je (in tegenstelling tot op festivals) niet te staan, Arthur en Elisabeth zorgen ervoor dat de klanten verspreid worden over de tijdsloten.

Tekst gaat verder onder de foto

Buurtkeuken | catering door foodtruck

Geen foodfestival of festivalfood dit jaar, dan komt INDY toch gewoon naar jou toe? Wil jij gezellig een hapje eten met de hele buurt? Het is heel simpel: je reserveert INDY Truck op de door jou gewenste datum en tijd en zorgt dat er voldoende bestellingen zijn. Deze worden in tijdsloten bij de foodtruck afgehaald. Iedereen geniet thuis van zijn eigen Thaise gerecht. Op privéterrein mag dit altijd, als de truck op de openbare weg komt te staan, check dan bij de gemeente of dat mag.

Reserveren kan makkelijk via de website. Of kom dit hemelvaartsweekend vast proeven bij de Drive-IN-DY aan de Ceintuurbaan!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Indy Truck. Meer over Indy Truck ontdekken?

Indy Truck thaise restaurants

Vandaag gesloten

Ceintuurbaan 16M , Zwolle

Bekijk meer:thaise restaurants

adv.