Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit Zwolse restaurant heeft nu een gratis haal- en brengservice en zo ziet dat eruit!

Aangeboden door Coperto Restobar 9 oktober 2019

Opgehaald worden in een luxe BMW en genieten van een vier- of vijfgangendiner. Je kunt zorgeloos wijnen, want je wordt ook weer thuisgebracht. Kan vanaf deze maand bij Coperto Restobar in Zwolle en wij mochten het testen. 

Iedereen die binnen een straal van 25 km rondom Zwolle woont kan vanaf deze maand gratis gebruik maak van de Courtesy Car van Coperto Restobar. Je wordt thuis opgehaald, kunt genieten van een totaal verzorgde avond met lekker eten en alle lekkere wijnen die Coperto Restobar schenkt (niemand hoeft dus te bobben). Handig voor gasten die buiten Zwolle wonen, maar ook geschikt voor Zwollenaren. Niet op de fiets door de regen of teveel betalen voor een dure taxi, ideaal.

Courtesy Car

*Ping*, een handige notificatie laat ons weten dat onze chauffeur onderweg is. Even later staat er een prachtige auto, te herkennen aan het Courtesy Car-logo, voor de deur op ons te wachten. De chauffeur doet de deur voor ons open en we stappen in.  De luxe BMW heeft comfortabele leren bekleding en heerlijk veel ruimte. Doordat het een plug-in hybride is rijden we vrijwel geruisloos weg. Na een zorgeloos ritje rijden we de parkeerplaats van Coperto Restobar en Hotel Pillows op waar we warm verwelkomd worden.

Vier gangen genieten

In de living brandt een knapperend haardvuur. We lopen door en nemen plaats in het restaurant waar het viergangendiner inclusief wijnarrangement geserveerd zal worden. Elke gang wordt gecombineerd met een bijpassende wijn, wat de gerechten een extra smaakbeleving geeft. Alle gerechten zijn rijk van smaak en kleur, en hebben een perfect formaat (niet te groot, niet te klein).

Foto | indebuurt

Puur genieten van vier heerlijke gerechten van een garnaal met dragon, pastinaak en glasnoedels tot een cheesecake met gemarineerde ananas, bastogne en kaneel. Ook konden we de hele avond luisteren naar live pop- en jazz muziek van het Zwolse duo Tabé. Zij spelen elke eerste vrijdag van de maand (Coperto’s Friday) in het restaurant.

Uitbuiken

Na afloop van het diner staat de chauffeur op ons te wachten. Nog even uitbuiken met een kopje koffie en thee in de living, voordat we thuisgebracht worden. De Courtesy Car van Coperto Restobar is op donderdag t/m zondag beschikbaar, exclusief voor gasten van Coperto. Tussen 17:45 en 20:00 uur zijn er vier momenten waarop je gratis kunt boeken. Reserveren kan via de website.

Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt
Foto | indebuurt

Zorgeloos wijnen: dit Zwolse restaurant haalt je op én brengt je thuis

Vanaf oktober kun jij als gast van Coperto Restobar moeiteloos de Courtesy Car terug naar huis beste...

Meer over Coperto Restobar ontdekken?

Coperto Restobar restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 22:00

Stationsweg 9, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.