Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is misschien wel het leukste creatieve festival van Zwolle

Aangeboden door Creatieve Coöperatie Zwolle 14 juni 2019

Wil je een écht bijzonder festival meemaken? Kom dan 29 juni naar het Maple Festival bij de Creatieve Coöperatie. Maak kennis met creatieve ondernemers, shop een bijzonder stukje kunst op de markt, ga op culinaire ontdekkingstocht of waag een dansje. 

Maple Festival 2019

Tijdens het festival krijg je een kijkje achter de schermen bij Creatieve Coöperatie Zwolle. Loop naar binnen bij de ateliers, werkplaatsen en kantoren. Maak kennis met de gepassioneerde ondernemers en jong kunstzinnig talent. Ook kun je zelf creatief aan de slag tijdens één van de workshops. Ervaar hoe het is om goud te smeden, leer hout graveren, maak een kunstwerk van keramiek of zet een virtual reality-bril op en waan je in een andere wereld. Ben je op zoek naar een bijzonder aandenken? De Maple Markt barst van de mooie producten. Loop een rondje en scoor een unieke kunstwerkje. Bij de foodtrucks op het festival kun je heerlijke, mediterraanse hapjes proeven en genieten van een speciaalbiertje.

maple festival
Poster | Creatieve Coöperatie

Tijdens het Maple Festival kun je zowel je creatieve ei als je energie kwijt. Luister naar de verhalen van één van de Spoken Word-artiesten of zing mee met de muziek van de singer-songwriters. Voor de kids is er een hele playground, waaronder een springkussen, en Backattack Soundsystem zorgt voor dansbare deuntjes. Leuk, leuk!

Ben jij erbij? Vorig jaar was het evenement een groot succes.

Hoewatwaar: je bent welkom op zaterdag 29 juni vanaf 14:00 uur aan de Esdoornstraat in Zwolle. Meedoen met de workshops kan van 15:00 tot 19:00, het feest gaat door tot 22:00 uur.

kunstenaar zwolle

Geld verdienen met jouw kunst? Zo doe je dat!

Ben jij een creatieveling en ben je klaar om jouw kunstenaarschap naar het next level te brengen? Op...

Meer over Creatieve Coöperatie Zwolle ontdekken?

Creatieve Coöperatie Zwolle werkplekken

GeopendHele dag

Esdoornstraat 3, Zwolle

Bekijk meer:werkplekken

adv.