Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de goedkoopste opbergruimte in Zwolle

Aangeboden door Garagebox038 4 september 2019

Ben jij op zoek naar een opbergruimte? Deze met camera beveiligde garageboxen in de Marslanden zijn 24/7 toegankelijk. Van motoren tot banken en gitaren, bij Garagebox038 berg jij je spullen goedkoop en veilig op.

Voor iedereen

Van stoelen en banken, van visuitrusting tot auto’s, boten en motoren, de boxen in de Marslanden worden gebruikt voor allerlei soorten opslag. Handig voor bouwvakkers die hun gereedschap ergens moeten stallen, voor vertegenwoordigers die demomateriaal willen opslaan of voor Zwollenaren die gaan verhuizen en hun inboedel tijdelijk ergens moeten onderbrengen. Ook horecabedrijven maken dankbaar gebruik van de boxen voor de opslag van hun terras. Bevriende motorliefhebbers stallen gemakkelijk hun motoren in een grote box (je kunt namelijk ook samen een box delen).

Volop opslagruimte in de boxen van Garagebox 038.

”Er is zelfs een band die een box huurt, om instrumenten op te slaan maar ook om in te oefenen. We dachten eerst, dat maakt teveel herrie, maar niemand heeft er last van,” vertelt Jan van ’t Ende, de eigenaar. In principe zijn de ruimtes van Garagebox038 alleen bedoelt voor opslag (en dus niet als werkruimtes), maar in overleg is er veel mogelijk.

Goedkoop

Voor een medium garagebox betalen particulieren negentig euro per maand (inclusief btw). Niet duur! Hoe heeft Garagebox038 het voor elkaar gebokst de goedkoopste in Zwolle te zijn?

”Wij hebben een situatie gecreëerd waarbij we geen mankracht nodig hebben om onze garageboxen goed te beveiligen,” legt Jan uit. Alle garageboxen worden 24/7 bewaakt door camera’s en zijn voorzien van kwaliteitssloten. Het door hekken omgeven terrein in de Marslanden F, dichtbij Zwolle Zuid, is bovendien altijd verlicht.

De bovenverdieping is pasgeleden nieuw opgeleverd. Huren is hier goedkoper! Met de lift verplaats je voertuigen of spullen (banken of motoren) gemakkelijk naar boven.

Met de lift verplaats je voertuigen, meubilair of andere spullen handig naar boven.

Toegankelijk en veilig

Elke garagebox heeft een stroomaansluiting met eigen meter, je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt. Het terrein beschikt over een toilet, stromend water en is alleen toegankelijk voor huurders. Toch kun je als huurder gemakkelijk bij je spullen, op wat voor moment dan ook. ”Of het nu op Kerstavond is of op Nieuwjaarsochtend” , lacht Jan. ”De boxen zijn het hele jaar beschikbaar.”

De automatische, elektrische toegangspoort open je door het bellen van een telefoonnummer. De toegangspoort valideert of je toegangsgerechtigd bent aan de hand van je telefoonnummer. Wil het systeem onverwachts niet werken? De toegangspoort kan ook geopend worden door een telefoonbediende op afstand. Handig, zo sta je niet onnodig lang te wachten wanneer je snel bij je spullen moet zijn. ”Wij kunnen op de camera zien wie er voor het hek staat en openen de poort alleen als we zeker weten dat dit de huurder in kwestie is.” Veilig zijn jouw spullen dus altijd!


Meer over Garagebox038 ontdekken?

Garagebox038 zakelijke dienstverleners

Graham Bellstraat 47-01, Zwolle

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.